.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Хубаво и красиво тяло

Здравейте казвам се Ерик, 20-годишен студент, и съм един от най-младите модели в страната.
    От една година се занимавам професионално с фитнес, както и с изготвяне на фитнес програми със специализиран режим на хранене. Предишният ми опит се базира на няколко години, през които, воден от интереси, насочени изцяло към фитнес и тренировки, успях да натрупам ценни познания в тази област.
    Освен това имах невероятната възможност да посетя семинари и курсове в Англия на някои от най-известните диетолози в Европа, а именно – Prof. Stephanie Amiel and Prof. Tom Sanders (head of Nutrition and Dietetics in King’s College).
    В Обединеното кралство успях да натрупам ценен опит благодарение на възможността да разработя различни хранителни режими. Съчетавайки ги с тренировъчната ми програма, започнах да добивам желания резултат.
    С полезните знания, които натрупах, скоро моята цел, неумолимото желание да постигна естетически красиво и здраво тяло, започна да се превръща в реалност. От тогава вярвам, че възпитаването на постоянство и отстояването на собствените си принципи в съчетание със самодисциплина са абсолютна гаранция за постигнат успех. Също вярвам, че с подходящият балансиран хранителен режим и редовни тренировки всеки един може да изкачи стълбичката на успеха и да постигне най-добрата си форма.
    Защо да ми се доверите?
    Не се страхувам от приемането на предизвикателства и знам как да Ви помогна, за да подобрите начина си на живот, започвайки от вашето тяло. С изготвените специално за Вас хранителни режими и тренировки, ще започнете да чувствате, че тялото Ви е готово за достигане на нови висоти. И нека на забравяме античния идеал, възпяван от поетите: “Здрав дух, здраво тяло”, който се превърна в мото за работата, която правя.

Каква е цената за всичко това?

Супер фен Аватара на mlakniwe
    И аз съм 20год и съм 175см и 50кг искам перфектно тяло без много усилия и пари

Струва ми се, че ще ти заключат темата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на shusha
    Ммм, има някаква уловка\...

Голям фен Аватара на pepa97
    цена ?

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Я покажи какво си постигнал.
    You are broken, I can fix you...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Я покажи какво си постигнал.
    и аз това щях да кажа!
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Разбрахме, че си натрупал полезни знания. А имаш ли диплома, с която да ги подкрепиш. Ако отговора е не, не мисля, че е законно да предлагаш "услугите" си срещу заплащане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си