- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам,да спечеля доверието,на една жена.
Проблема ми е следния преди 4г. се скарахме с едно момиче, което обичам адски, тя не ме обича и аз съм наясно с това. Въпреки всичко се бяхме видяли преди време, и се помирихме, попринцип.Ида двамата сме на по 22-21г.
Претърпях инцидент, който ме връхлетя неочаквано.Тея месеци се надявах да я видя,изскам да изясня някои неща с нея. Имам и още много лични неща, за които искам да ги обсъдя с нея. Мога да й пиша в социалната мрежа, но тя е обвързана и не мога, да бъда сигурен дали това няма да стане достояния и до друг. А й, мисля, че тя ще го приеме като поредния ми зов за малко внимание.... , и отегчаващо натрапване.
Аз, мога да се стегна мъжки и да й пиша въпреки всичко, но предпочитам да говоря с нея на живо.
Просто много ми е шибано, като 4г. седя блокиран по Facebook от нея, а приятеля ми си лафи с нея и й "Like-ва" снимките, държейки ме в съмнение, че има нещо,като симпатия между тях двамата.
Незнам,страх ме е да не се,изложа,последната ни среща мина с лек гаф за което не съм виновен,аз.
Последната ми опция е да, седя месеци наред, в нас и да очаквам да се видя с нея някой ден!
Какво ще ме посъветвате, да правя?
Какво толкова искаш да изясниш с нея?
Поведението и показва, че видно не е заинтересована от теб и чувствата ти. Живота учи на един урок и той е, че хубавите неща не стават насила.
Можеш да се "стегнеш мъжки" и да спреш да се държиш като пу*ка (без извинение). На 21 години си, а си пропиляваш живота. Някой ден ще се събудиш и ще осъзнаеш колко жалък си бил всъщност.
--------------------------------------------------------
Ако тя искаше да поддържа някакви взаимоотношения с теб щеше да го направи,така че вземи се стегни малко, живота продължава,момичета бол.![]()
LoVe iS tHe aNsWeR
Тя,наистина няма желание,това съм го установил отдавна,просто в момента това положение на взаймоотношенията ни,ми пречи става ми гадно,когато я вида в супермаркета да ме избягва......напоследък,"изтр езнях" така да се каже,усъзнах се,че нещата може и да седят по-спокойно между нас.Не съм се спрял само на нея,но тя е специален човек и искам,да се сближа отново с нея до някякви граници.Тя е бившата ми съученичка от класа ми.
деба, тея, запетайки, как, ги слагаш, след всяка, дума, за щяло и, не щяло,
Очевидно тя не иска да се занимава с теб. Блокирала те е, избягва те като те види, има си нов приятел... Защо не се откажеш? Какво има повече да се изяснявате? Захвани се с нови неща, като например четене и образоване и забрави за нея.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ох, спри малко с тея запетайки, бе, човек.
Просто не си нейното момче. Приеми го. Не се заравяй в миналото. Ясно, че искаш да си изясните разни работи, но тя очевидно ги е забравила. Забрави ги и ти. По-спокойно ще ти е като започнеш наново.![]()
Офф повече от ясно е,че тя не иска изобщо да се занимава с теб и че си и крайно безразличен.Престани да я преследваш.Както казваш блокирала те е,отбягвате,не те харесва,има си приятел,е какво повече искаш за да се откажеш от нея!?На 21 си, не си губи времето да чакаш напразно.
,Ти, ми, еба, майката, бе, човек,
Какъв е тоя гаф при последната ви среща.... накарала те е да пишеш ли ?