Аз мисля, че бях писала в темата, която беше пуснала за варицелата, ама пак ще пиша. Ако много искаш да ги скриеш винаги може да ползваш фон дьо тени, коректори, бб кремове и т.н...но за плажа според мене не е много подходящо. На мен доста белези ми останаха след варицелата, главно по лицето и кажи-речи по целия гръб.. по лицето много си личаха, едни дупчици имаше, ама много често ги мазах с Madecassol, по едно време спрях и после пак почнах и по чудо имаше ефект, въпреки прекъсването. Сега са избледнели и не е фатално, ако искаш може да го пробваш, на мене само то ми помогна. А за гърба се изпекох супер много на слънце, обелих се и няма белези почти. На краката обаче останаха, много странно, явно кожата зараства различно Моя съвет е да не се мацаш с неща на плажа, да не ти пука, че някой ще те гледа, хвани си хубав тен, може да се прикрият белезите, но си пази лицето, задължително го мажи със слънцезащитен лосион, за да не потъмнеят (поне при мене така стана). Надявам се, че съм помогнала с нещо.