Първоначално написано от RagioL педераст нз що като чуя или прочета съответно тази дума от някой и много ми пада в очите, дори и аз няколко пъти я използвах и се почувствах много проста
Първоначално написано от Ivaaaaa нз що като чуя или прочета съответно тази дума от някой и много ми пада в очите, дори и аз няколко пъти я използвах и се почувствах много проста Кажи ми падна ми в очите и не ме занимавай повече.
Първоначално написано от RagioL Кажи ми падна ми в очите и не ме занимавай повече. ти да не се обиди от преди малко падна ми в очите
Първоначално написано от Ivaaaaa нз що като чуя или прочета съответно тази дума от някой и много ми пада в очите, дори и аз няколко пъти я използвах и се почувствах много проста ти да не си от висшето общество? педерасите са си педераси, както и циганите са цигани и т.н., няма смисъл да се отричат и изкривяват очевидни неща
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью, Преодолеть пространство и простор, Нам разум дал стальные руки-крылья, А вместо сердца — пламенный мотор.
Правила