Кога,къде и с кой? С мама и тате?![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
аз живея на 5 мин от плажа, битчезз
На лагер във Китен.
Събота заминаваме![]()
Другата седмица с авери на Слънчев Бряг за два-три дена море, алкохол, жени, партита.
Все още не съм решил, къде да ходя и кога, но има време де..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Изобщо не ме е яд. Аз пък живея в планината и предпочитам нея :Д
По темата: след 3 седмици; около петнайсет 17-18 годишни келеши се събираме на Слънчев Бряг. Купон ще става :Д
Аз пък май ще пропусна морето тази година, за съжаление.![]()
You are broken, I can fix you...
Вместо да се хванете на работа....
И аз бих предпочел планина , по спокойно и красиво е .... Писна ми тва море![]()
почти ме навиха за палатки, края на юли на Крапец...целия къмпинг запазен за собственици и клиентела на заведение (:
звучи ужасно...може и пък да се окаже весело...почти само с непознати навън без баня и нудистки плаж...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
За съжаление се прибрах в петък, от Свети Влас, с приятеля ми. Голяма грешка направихме с резервацията в тоя курорт. Уж да пробваме нещо ново, ама направо се забихме в девета глуха. Добре че Слънчев Бряг е на 8 мин с колата, че да се намира развлечение.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Август, с мъжо на море при мама и тати във Варна.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
на 21 вечерта си хващаме влака, с компания,в Приморско и знае ли човек за колко време.. докато ни свършат парите![]()