.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Unhappy напукан дисплей на телефон

предварително се извинявам , но не знам в кой раздел е най-подходящо да се направи такава тема ..
    та , въпросът е , че преди няколко дни имах инцидент с телефона и екранчето му се напука .. телефона ми е HTC Desire C.. попринцип е още в гаранция , но не смятам , че тя ще покрие щетите по дисплея , така че най-вероятно смяната му ще бъде извън-гаранционна .. исках да попитам , някой имал ли е подобен проблем и ориентировъчно , колко солено ще ми излезе ?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...%D0%9A%D0%A1-8

Първо да те видя тук, след това ще говорим.
    Чудех се защо от няколко дни не си качвала снимки в аха, а телефона си счупила.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението

Определено не е , в сравнение със сумата от 150 лв.,които ми искат в сервиза си ми е направо сладко ;D

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Да бе, тия в бг не познават парите... За тези, които не са запознати, изработката на едно смартфонче(2-ядрен, 4-ядрен процесор) стига до 200 долара. Всичко останало е реклама. А иначе за тия 150 лв. + още малко отгоре и си взимаш чисто нов HTC Desire C

Абсолютно , за това и попитах дали наистина е толкова пари ,защото наистина ми се струват повечко. ;D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си