.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Red face Изненада за мама и татко :)

Здравейте хора Може ли да ми дадете някаква идея за вечеря,която да е вкусна и не много трудна за правене ? Много мислих каква да е изненадата за тях,но вече се спрях на вечеря така,че моля дайде идея

Какво обичат да ядат по принцип?

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Омлет, пържени яйца, бекон, таратор?

anonymous708973
    Guest
    Талиатели със сос?

Или просто направи босилеково песто, елементарно е. Свари спагети, изцеди ги, оваляй в пестото, добави маслини и чери домати и купи бяло вино.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Шпецли? Много лесно се правят, а пък са невероятно вкусни. http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B...D0%B8-spaetzle Те са като спагети или нещо от този род, само дето ти си правиш тестото. Аз обичам да им слагам саламчета и кашкавал, като се разтопи върху горещите шпецли е невероятно.

Голям фен Аватара на shusha
    Разцъкай из нета рецепти. Пълно е с лесни и вкусни.

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Може да погледнеш в тоя сайт: http://www.menumag.bg/ Удобен е за разглеждане и има интересни "манжи".

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Може и гювече да направиш. Буташ всичко каквото имате от хладилника във гювечето и си готова

Мега фен
    Град
    Earth...
    Недей да готвиш! Вземе апартамента да хване пожар после няма да има къде да живееш... По-добре им направи сандвич със салам и сирене

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Е ти пък, глупости сега :Д

Може да направиш паста с някъкъв лесен сос. Босилековото песто също е вариант, както каза някой по-горе, а и е невероятно вкусно.

Вечеря не е добра идея, вечерята в повечето случи е романтично интимно понятие... поне на мен така ми говори (:

По-добре ставаш сутрин рано (това само себе си ще ги изненада :P ) и им подготвяш една сладка и хубава закуска

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Недей да готвиш! Вземе апартамента да хване пожар после няма да има къде да живееш... По-добре им направи сандвич със салам и сирене
    споко обучена съм да готвя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си