- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли чакали?
Здравейте, замислих се над някои неща и ми стана интересно какво е вашето мнение.
Представете си, че имате сериозен приятел/ка от около седем-осем месеца. И двамата не сте девствени, но щом стане въпрос за секс, той/тя започва да се дърпа и оправдава и така и не се стига до там. В крайна сметка разбирате, че той/тя има проблем, който ви пречи да правите секс и лечението ще отнеме изестно време. Въпросът ми е, бихте ли чакали човека или бихте се разделили, при положение, че имате много добра връзка?
П.С. Искам да вметна, че аз не се двоумя какво да правя, а ми е интересно как някой друг би постъпил в подобна ситуация.
Ако, не лъже, че има проблеми, който казваш, че пречат, да бих чакал само ако знам, че тя също държи на мен и аз имам чувства към нея !
Щом има проблем и трябва време да се разреши, ще се чака разбира се...
Никой не е застрахован от проблеми, болести и т.н.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Никога не бих зарязала човека на който държа, заради нещо такова.
Ако си измисля и го хвана обаче, ще стане гадничко.
Разбира се, че бих изчакала. Всеки може да бъде на негово място. Да не влезеш в положението на човека с когото си само заради нагона си е изключително грозно и неуважително.
Точно обратното дори, ако е специален за мен, надали ще имам такова желание, докато не се убедя, че той се чувства добре и всичко със здравето му е наред.
Последно редактирано от Smrazqvashta : 07-03-2013 на 20:22
Ако е с проблем, ще чакам.
Schhh! Hear the silence...
В този случай ест, че ще се чака. В друг - не. (макар че до отнемането на моята девственост мина бая повече време ^^ Но пък на никой не му пречеше непоносимо и всичко беше сладко ^)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Определено бих изчакал. Но много зависи какъв е проблема. И дали човека наистина си заслужава чакането.
Сигурно бих изчакала щом го обичам и искам да имаме връзка.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много ясно че бих чакал секса не е важен за мен и мога и 5 години да чакам не ми пречи можем да правим много по-романтични неща от секс
Да , но по-скоро ще стигнем до някъкъв компромис , все пак си е нужда , а 7-8 месеца , година ...
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Само ако се налага поради някаква причина иначе не мисля, че бих чакал толкова много време. Минало ми е времето.
Не бих го отставила заради това нали съм си го избрала да съм с него в добри и лоши моменти.
Бе да ама НЕЕЕЕЕ. Секса си е нужда (ако трябва като има проблем има уста, ръка и т.н.). Това ми напомня как преди години на един бирен фест в Пловдив една позната дойде при мен (докато се прегръщам с приятелката) и седна при нас. След 5 минути почна да се оплаква как приятеля и я зарязал (приятеля и е и мой приятел) и как и било тъпо сега, след като била свикнала почти всеки ден да прави секс с него и сега била загоряла (това го казва пред моята приятелка). Малко след тия обяснения ми вика "А бе аз май съм ти загубила номера, я ми го дай да ти звънна да се видим да пием кафе в нас!!" при което моята приятелка за малко да стане да я пребие..... Та секса си е нужда и може да чака, ама да се стимулира чакането с други помощни материали .
Не виждам как връзка, 8 месеца без секс може да се определи като "много добра".
Съответно не мисля, че би се стигнало до там - не.
Сексът, сексуалното привличане и възбуда са едни от основните разлики между връзка и приятелство. Не знам как двама души, които не са на по 13-14, не са девствени, имат връзка, а не правят 8 месеца секс, и това е една нормална и добра връзка.
Какво да чакам и да имам да чакам, нещо не е наред просто, за да се получава така при вас, хора.![]()
Окей, пичага, ти повече ги разбираш. : )
Бих. Сексът е изключително важен фактор в една връзка,но щом проблемите са от здравно естество , нормално е да направя компромис. Няма да умра толкова време без секс...плюс тва,мога да изгубя повече,ако зарежа човека на момента,отколкото да потърпя.
maDamn