.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    В другата тема ти говореше за тесногърдие. Иронията...

Ако говорим за проблем, ще чакам колкото се налага. Иначе не.
    За какво тесногръдие става въпрос, мили дами? Директността ми явно е недопустима за повечето от вас, които живеят в розовия Принцланд, около който препускат бели кончета и валят червени розички.
    Както написах по-горе, сексуалното привличане и възбудата са от главните фактори, които те карат да погледнеш върху някого по по-различен начин.
    Да, една връзка не е само секс, в нея има безброй други емоционални моменти, които могат да се случат на двама души, но и в приятелските отношения не е по-различно. Освен сексът и отношенията са изменени, но не се различават много повече от тези между двама влюбени - има я подкрепата, вниманието, дискусиите и споровете, съветите, помощта, компромисите, нежността да не нараниш и възможността да го направиш.
    С приятеля ми сме заедно от година и половина. Ако се наложи да сме разделени за 8 месеца, колкото и да обичам секса и да го практикувам всеки ден, ще се откажа временно, защото мога да си затворя краката, и не виждам смисъл да проявя неуважение към някого, когото обичам. Ако има някакви здравословни причини, също бих го направила...
    Но...
    Обяснете на мен, тесногръдата грубиянка, каква е тази платонична любов, която изгаря човешките тела 8 месеца, пред която се води, че няма пречка, и въпреки това тези двама влюбени не желаят да се слеят в едно?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    В случая има пречка. И това е здравословното състояние. Именно при такива условия бих чакала.
    maDamn

Голям фен Аватара на sexyjujito
    не

Град
    на стола
    Типично е вашето женско мнение, че се наежвате веднага. Не те бива да толерираш, не можеш просто, тъй като аз водя дискусия, а ти с този си пост се опита да ме нападнеш. Обикновено сме такива жените - раздаваме психологически профили наляво и дясно, когато нападаме. Както пантерата, така и ти не умееш да правиш разлика между позиция и натрапване, което също е женска черта. И двете ме нападнахте - тесногръда, нетолерантна. Аз никъде не дадох епитет на никоя.
    Да, освободена личност съм, не само сексуално. Жадна съм за позициите на хората, интересни са ми(някои от тях), уважавам ги(дори и в случая, това че съм дала и своята гледна точка, не значи, че отхвърлям чуждата) и очаквам обратното, а не досадни женски нападки. Дори не видях къде става въпрос за болест, а ако не си ми прочела целия пост, ще видиш, че съм споменала такъв вариант.
    На никой не съм дала наклон на връзката, но не съм Virgin Mary, не проповядвам мир, любов и целомъдрие. Казала съм това, което мисля, няма да се извинявам или обяснявам повече за това, че намирам за нормално една връзка да включва секс. Това са моите представи за връзка. Дано прочетеш "моите".

ако го/я обичаш истински и той/те се държи добре с теб, не виждам причина защо да не изчакаш

Ще изчакам, разбира се!

anonymous708973
    Guest
    Не съм от жените, които "изчакват", минало ми е отдавна времето за игрички на мен, но не бих си позволила да говоря за чуждата любов, независимо каква е тя и дали я разбирам. Не спомена ли в другата тема за "типичното женско мислене", при което като плюеш нещо, което не разбираш? Притежаваш го.
    Именно.

Педигрий, точно ти си осъдителна и тесногръда, не че нещо. Ти скочи за типичното женско мислене да оплюеш това, което не ти харесва, но го правиш. Не говорим за твоята представа за истинска връзка(с която съм съгласна), а за погрешното ти убеждение, че си жадна за мнението на хората. Не си.

Съгласна съм с Психопата иначе, най-точно го каза: няма как да съм имала 7-8-месечна връзка без секс. Ако в процеса на връзката се наложи сексът да се преустанови за определен период - ще ми е криво, но ще изтърпя, но няма как да има ситуация, в която не се е случвал изобщо.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Не мисля, че ще зарежа гаджето ми, защото има някакъв здравословен проблем и трябва да се лекува. На всеки може да се случи, никой не е застрахован. Все пак на първо място е здравето. Не е приятно, да, но понякога се налага. И все пак-зависи колко е сериозно заболяването.

за 7-8 месеца чак сега научаваш за проблемите, което е странно.. Аз не бих чакала толкова дълго .. ;/

Град
    на стола
    Нямам за цел да ви обидя, дами, не съм очаквала да разберете това, което се опитах да ви обясня, някак просто ми е досадно да се занимавам с вас, защото ми дъвчете едно и също.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Нямам за цел да ви обидя, дами, не съм очаквала да разберете това, което се опитах да ви обясня, някак просто ми е досадно да се занимавам с вас, защото ми дъвчете едно и също.
    Всъщност ти не разбираш, знаеш ли
    Разбрах те идеално, въпросът е дали ти разбираш, че си натрапваш мнението за хорските връзки. Деликатно или не, но го правиш.

Град
    на стола
    Ти си решила, че си натрапвам мнението, въпреки че аз няколко пъти обясних, че просто си изказвам позицията. Ти натрапваш това с мнението за трети път в момента. Мислех, че можем да проведем интересна дискусия, макар и да е женска, но надеждата ми умря, защото дъвчеш едно и също, както вече казах.
    Ако ще се почувстваш по-добре, определяйки ме като човек, който си натрапва мнението, ограничена и тесногръда, окей. Аз не виждам смисъл да споря, при положение, че си чеша само пръстите в момента.

Мега фен Аватара на 102
    Мислех, че можем да проведем интересна дискусия, макар и да е женска.
    /!\

anonymous708973
    Guest
    че просто си изказвам позицията.
    А аз и Виоленца сигурно не направихме това, нали

Град
    на стола
    Злобички сте и се джафкате и двете, ей така, защото сте си го навили на пръста. Пиша последен пост, тъй като не ми се бута в кокошарника повече, очевидно темата може да стане и 10 страници, ако зависи от вас, ще пишете всеки път, дори да няма какво, но за да се покажете колко сте прави...
    Приятен ден ви пожелавам, дами. : )

Мега фен Аватара на 102
    Двете не се джавкат.. не разбра ли, че са партия. =( Форумни хулиганки.

Дори не видях къде става въпрос за болест, а ако не си ми прочела целия пост, ще видиш, че съм споменала такъв вариант.
    Съветвам те да прочетеш отново "въпросът" ми към хората тук. Защото не сме правили секс, именно заради здравословни проблеми, но е по-лесно да нападаш преди да си дочел. На това как може някой да има 8-9-10 месечна връзка и да не е правил секс, си зависи от наистина редица фактори. Например, зависи с какви разбирания си отраснал. Зависи кой седи отсреща. Зависи каква е връзката ви. Защото аз определям моята връзка като сериозна. Моите разбирания са, че една връзка не става сериозна, когато се намеси сексът. Сексът е обикновена човешка нужда, има много по-висши неща за една връзка от сексът. Но това е моето мнение. Ти живееш с твоите разбирания, аз с моите. И щом съм преценила, че мога да бъда 8 месеца с човек, с когото не правим секс и нямам логично обяснение, значи сама съм преценила, че имам достатъчно търпение, за да накарам този човек да се отпусне и да говори с мен. Наречи ме мазохист, ако искаш, ще се съглася.
    Не искам да остана неразбрана, сексът е важен за една връзка, но явно че може да има сериозна връзка и без секс. Плюс това, приятелят ми няма само полов член и има как да потушим страстите. Не очаквам да успееш дори да разбереш думите ми, но държах да кажа гледната си точка.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ох. За фейспалм защо няма емотиконка...
    <- ето ти :д
    *сън*

Мега фен Аватара на draid
    Женски начин на мислене, женска дискусия ? Отивам да търся в речника значението на това.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Женски начин на мислене, женска дискусия ? Отивам да търся в речника значението на това.
    Нали?
    Много е модерно да плюеш собствения си пол, явно се извисяваш по тоя начин, знам ли...

Мега фен Аватара на draid
    Много модерни неща се навъдиха през последните години, но жените си останаха все така злобни и лицемерни. Не е моя вината

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Бих, и да не е здравословен проблем, може да е на психологичческа основа, пак ще направя компромис.

Въпросът е кратък и ясен, за какво се хвърлихте да разисквате коя връзка е стойностна/сериозна/лековата/платонична или каквото още ви дойде на ум..

Цитирай Първоначално написано от Olips Виж мнението
    ... Моите разбирания са, че една връзка не става сериозна, когато се намеси сексът. Сексът е обикновена човешка нужда, има много по-висши неща за една връзка от сексът. Но това е моето мнение. Ти живееш с твоите разбирания, аз с моите. И щом съм преценила, че мога да бъда 8 месеца с човек, с когото не правим секс и нямам логично обяснение, значи сама съм преценила, че имам достатъчно търпение, за да накарам този човек да се отпусне и да говори с мен. Наречи ме мазохист, ако искаш, ще се съглася.
    Не искам да остана неразбрана, сексът е важен за една връзка, но явно че може да има сериозна връзка и без секс.
    Може да има сериозно приятелство. Не бих приемала момчето до себе си като нещо по-различно от приятелче за приказки и компания, ако нямам сексуално привличане. А ако имам - 8 месеца си е много време. Какъвто и да е проблема, би трябвало при толкова добри взаимоотношения и доверие помежду ви, да сте го обсъдили и да намерите някакво разрешение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си