- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само секс
Ако мъж иска само секс от вас какво ще направите?
Ще го отрежете? Или ще се опитате да го накарате да размисли?
Ако имате възможност да промените мисленето му така,че той да поиска връзка ще пробвате ли?
С компанията ми много спорихме по тази тема накрая бяхме 50/50 някои смятаха,че е добре да пробват пък,ако
след определено време мъжът все още иска само секс да му кажат чао.
Другите бяха категорично против,защото мъж не се променя.
Аз също мисля,че да промениш мъж е трудно,но пък да промениш начинът му на мислене е малко по-лесно.
А вие?
Последно редактирано от kammi : 07-01-2013 на 01:02
Според мен няма смисъл. Ако мъжът е във фаза, в която иска само и единствено секс, така да бъде. Ако теб това те устройва - супер, ако ли не - намери си друг. Когато премине тази фаза, вече има смисъл да се пробваш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Има мъже които с години нямат желание или смелост за сериозна връзка и търсят само секс. Ако ти искаш човек до себе си, какво има да опитваш и да започваш взаимоотношения с някой, който от самото начало искаш да промениш. Според мен това е загуба на време. Естествено, винаги е възможно след секса да се появят и чувства, но пак казвам - самия факт, че тази потенциална връзка ще започне с идеята да променяш нечие мислене или желания, не е на добре.
Един бърз въпрос за размисъл.
Както при жените съществува "friend zone" (знаете какво е, нема да обяснявам), съществува ли при мъжете "sex zone"? Зоната, в която попадат жените, с които мъжът няма против да прави секс, но нещо в тях им липсва, за да започнат връзка.
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако съм на същата вълна и аз и се харесваме, защо да не правим секс?
Иначе ако аз искам връзка, а той не... (което всъщност не ми се е случвало до сега) ... не знам, сигурно бих правила секс с него, ще видя на къде отиват нещата, ако и той реши, че иска- супер, ако не.. на мен ще ми писне в даден момент ще ми писне и ще си останем само приятели.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хахаха, дребосъците колко манипулативни си мислят, че са.Никой не можете да промените.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз не се занимавам да променям мъже. Всички жени се юркат да си променят мъжете, а всичко това е толкова тегаво и за двата пола.
Ако много ми харесва един мъж, ще правя секс с него. Не се виждам в момента, в който трябва да "печеля мъж", за да пожелае той да има връзка с мен. Това, което научих с времето е, че мъжете мразят да бъдат натоварвани, а жените не осъзнават, че на сила хубост не става.
Има го тоя "sex zone". Момичета с красива външност и празна глава за много мъже попадат точно там. Все пак няма да правят секс с характера им ....
По темата -^That makes no sense!Аз също мисля,че да промениш мъж е трудно,но пък да промениш начинът му на мислене е малко по-лесно.
Човек се променя по собствено желание. Има вариант ако между вашите fuck sessions открие нещо друго в теб, което да го заинтригува освен тялото ти, да пожелае сериозна връзка, но според мен шансът това да се случи е 1 към 100.
--------------------------------------------------------
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Винаги има няк'во, макар и много дребно, желание да го промениш, да си стане твой, пък и макар да е просто да го научиш да не си хвърля чорапите по земята... Отдавна съм се отказала от връзките и наистина адски много ме отвращава цялата емоционалност на жените и прочее, но това е нещо, което не мога да изкореня напълно от себе си. Винаги след първите няколко пъти си има едно дребно очакване "ами ако звънне просто за да пием кафе". Но едно е сигурно - няма как да го промениш. Това не е "женски" филм. Единственото, което може да се промени са обстоятелствата... Да го завариш във фаза "мразя жените, искам да чукам всичко с дупка" и след време просто да улегне от афекта си и да си каже "защо пък не".
Искам да се поправя. Не можеш да промениш умен мъж. Ако можеш да го промениш, значи е прекалено тъп.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз нямам предвид мъжът да се промени напълно,а чрез например приятелски отношения да задълбочите отношенията си(ако е възможно) и той да не иска само тялото.
Промяната,когато е насила и когато е поставена като цел няма как да се получи или поне резултата няма да е добър.
И мъжете и жените не искат да дойде някои и да почне да се опитва да ги променя.
Мисълта ми беше,че ако искат само секс ще откажете веднага или ще изчакате.
И когато споменах ,,да промениш мисленето му'' нямах предвид да промениш цялостното мислене на мъжа,а по-скоро да го накараш да се замисли дали секса е най-доброто което може да получи.
Кво му пречи да бъде? Ако се поддава на плоските провокации на случайно момиче с претенции за манипулативност, със сигурност в пейзажа липсва зрялост. В случай че всичко стане по естествен начин, без изкуствени подтици/форсиране, говорим чисто и просто за поглеждане от друг ъгъл на случващото се.
![]()
"да го накараш да се замисли дали секса е най-доброто, което може да получи"
Не мога да си представя зрял мъж, който да не знае в дадения етап от живота му какъв е отговора на тоя въпрос. Тва не зависи от момиченцето, което иска връзка с него. И аз сега не искам друго освен секс. Тва е обвързано с моето личностно израстване и връзките са ми на заден план. Под какъв по-различен ъгъл мога да погледна и още повече би ме провокирало някое момиче да погледна, че да променя нагласата си?
Ама защо личностното ти израстване трябва да е стигнало някаква солидна висота, че да имаш прилична връзка? Не ме разбирай грешно, истина е, че през различните периоди от живота си хората обикновено имат нужда от различни неща и връзките не са по презумпция перла в короната. Имам предвид, че е важно да имаш желание да се развиваш и да не си краен егоист, останалото може да се постигне с напасване на характери и учене. Т.е учите се докато сте заедно.
Факт е, че момичетата, които истински могат да те заинтригуват, най-често не се опитват да го правят, нито голямата им мечта е да те откъснат от навиците ти и да ти изградят нови представи. Понякога обаче си убеден в желанията си, а реално се оказва, че ти липсва нещо съвсем друго. Не е задължително признак на незрялост тва.
Ако разсъжденията в компанията ти са точно такива, каквито ги описа:
а) Компанията ти се състои от момичета;
б) В компанията ти може и да е имало 1 момче, което
-не е наясно с това, че е момче
-страх го е било да си отвори устенцата, което пак ме връща на горното тиренце
в) Компанията ти е идиотска.
Защо ли? Ами защото никой не е осъзнал (така помежду споренето), че да промениш мъж е същото, като да промениш жена. Не говорим за различни видове!! Различават ни само половете, не анатомията или психиката. Това е все 1 аз да споря с "мойта компания" (разбирай някакви олигофрени и полу-пияни кюпеци) на тема "възможно ли е да променим жените, че да не са курви". Кажи на компанията ти, че ВИНАГИ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ! И освен това да кажеш на компанията ти, че ако се е появил някой, който иска само секс от нея, значи човека си е направил сметката, че компанията ти за друго не става. Няма какво да го променяте, променете себе си.
Една жена (не пуберче), може да накара мъжа да я поиска в живота си (не само в леглото си), но за тази цел тя трябва да е това, от което той има нужда. Не да го "кара да размисли"... Ако той й каже, че иска да имат връзка, пък тя да го кара да размисля е също толкова идиотски вариант.
Компанията беше бившия ми клас (от гимназията) и около два часа се обсъждаше само това.
На една от съученичките ми и бяха предложили секс,а тя не одобрява секс без обвързване.
И се чудеше как да го накара да размисли,защото го харесвала много и не искала да го отхвърля напълно.
Не искаше съвети,а си знаеше нейното как да го промени при което моето мнение беше най-различно от всички други и най-неразбираемо за тях.
Съгласна съм с повечето от вас.
Казах,че ако се опитва да го накара да размисли и да иска да е с нея е все едно да му каже ,,ТИ трябва да се влюбиш в мен и да сме си заедно,защото аз съм влюбена в теб''. Аз не познавам даденото момче и съм съгласна,че има изключения никога не знаеш как ще се развият нещата.
Тя не му е пуснала и той първоначално се е дрънкал,но след това се е примирил.И сега тя си мисли,че има възможност да продължи да общува с него без да му пуска и ако случайнооо всичко се развие добре да тръгнат.
Но мисленето на момичето и като цяло целият разговор беше много объркан.
Пуснах темата,защото темата ми стана много интересна и исках да разбера и други мнения не толкова еднакви от тези,които бяха в дадената вечер.
Добре, а аз да питам момчетата, които са имали такива отношения с момичета - Какво ви е мнението за тях? Според вас достойно ли е за момиче да дава тялото си на някого, само и само да е с него, да получи поне малко близост с въпросния?
Аз съм имала такива отношения, с мой приятел ( дори приятел е силно казано, от една компания сме ) и то до скоро. Жалко е да искаш нещо повече, защото той, ако е искал е щял да ти предложи. Поне според мен. Наистина всеки може да се ''навие за нещо сериозно'', но е гадно да се надяваш за това. Аз лично свикнах и се примирих със ситуацията, но като се замисля - глупаво е да си ''даваш'' тялото на някой, който иска само това..
Ако мъж иска само секс от вас какво ще направите? - Зависи за кого става въпрос. Зависи и от чувствата към него.
Ще го отрежете? - ...
Или ще се опитате да го накарате да размисли? - ...
Ако имате възможност да промените мисленето му така,че той да поиска връзка ще пробвате ли? - Що пък не?