- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой може ли да ми го разтълкува ?
на кратко - момчетата/мъжете са много елементарни същества, но как да разбереш " за мен перфектните отношения между нас ще са секс, като и 2мата не се занимаваме с други"
не на мен е изръсена тази велика реплика, но ме накара да се замисля..
секс + занимаване с други = приятели с облаги
секс - занимаване с други .. няква (тайна) връзка ли трябва да е ?!
наистина не върви на по 18 години да се пита "искаш ли да сме гаджета", но за мен това си е чиста връзка, разбира се, фактор е дали околните ще знаят или не
Много елементарни не мисля.Иначе много добре се е изразил ,кое не разбираш ? Казва ти го точно и ясно ,иска секс от теб ,ама не иска и други да те чукат ,ти си преценяваш дали да се съгласиш или не.Това е връзка ама не такава каквато ти се иска. ;]
на мене нищо не ми се иска ( казах вече, че не казано на мен )
и да - елементарни сте, много малко са мъжете които не действат първично и типично.
доста тъп 'тип' връзка, поне от моя гледна точка
Ти изобщо не си елементарна обаче. Много си сложна. И мисленето ти е сложно занимание.
Да те улесня малко.
Да, тип връзка е. Смисълът на класическия тип връзка е да сте двама души в нея, без да се намесват трети и пети.
Най-вероятно приятелката ти е твърде ЕЛЕМЕНТАРНА за нормална връзка. Пича не иска да се натоварва просто.
Значи че на който е казано е фейлнал много жестоко. В превод значи - не ме кефиш за нещо повече от няколко пъти.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Или пък си разширете мисленето, искам само да се чукаме, без връзка,ама в тва време не е желателно да се онождаш и с други.
Все едно не сте ставали свидетели на такива връзки, правите секс, без да сте влюбени, или да имате някви по-специални чувства за човека, но не правите и секс с други. Ясно е ,че в един момент,ако се появи потенциален "любим" тези отношения би следвало да се прекратят.
Иначе ,не, не са толкова елементарни мъжете. Пък като заявяваш толкова смело колко е предсказуем другия пол,поне след тва не се осирай с такъв полуидиотски въпрос.
Най-лесното,което можеше да направиш е да попиташ него,кво значи тва...представи си, не боли.
maDamn
Под "прости" нямах предвид малоумни, това, че не си ме разбрал е лично твой проблем. Написах го в смисъл, че всичко по принцип е кратко, точно и ясно.
Бих го питала, но не знае, че разговора им е стигнал до мен.
Аз с никакъв тон не съм тръгвала.
Тогава се научи да се изразяваш, защото не съм единствения неразбрал, аз съм един процент от останалите 99.
Е, вече, като се уточнихме - можем да се обичаме. <3
Какво тълкуваш на нещо, което е кристално ясно? Все едно да ти кажа да ми разтълкуваш "Небето е синьо".
Толкова ли имаш нужда да поставиш нещата в рамка?
Просто си помисли дали искаш да се съгласиш с подобно нещо. За мен е пълна безумица. "Не те искам за нещо повече, ама няма да си дам кокала на друг".
Е кво се пънете, елементарни сме си :Д Прости за разбиране и употреба :Д
Една моя съученичка се нахвърля на всеки втори срещнат на улицата.
Извод: ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА КУРВИ.
Логика.
Да, да, добрия стар "аз толкова го обичах, той само ме използва, всички мъже са еднакви" тип мислене. Ако начинът на мислене се определяше според пола щяхме да живеем в един много различен свят. Слагането на хората под общ знаменател само показва нисък умстевен капацитет, така че по-добре си задръж теориите за себе си, защото само се излагаш : )
А по темата: Както казахаЕгоисти сме си по природа, точно както децата не искат да споделят играчките си с другите деца : )Иначе много добре се е изразил ,кое не разбираш ? Казва ти го точно и ясно ,иска секс от теб ,ама не иска и други да те чукат
--------------------------------------------------------