.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Wink Нормално ли е????

Според вас нормално ли е момчето да не изпраща приятелката си до у тях вечер към 22-23 часа, през лятото примерно, и да я оставя по това време сама да се прибира? Става въпрос за сериозна връзка на 6-7 месеца, а разстоянието, на което живеят един от друг е около 30-40 мин.

Супер фен Аватара на paradosou
    Ако се прибира с такси или си има компания (макар че в случая явно се има предвид друго).

Не е нормално дори връзката да не е сериозна пак би трябвало да я изпрати не е кой знае каква мъка.

Особено ако се прибира сама вечер навсякъде е опасно нямат значение годините на момичето отвсякъде може да изскочи някой и най-малкото да я уплаши.
    Ако е с някоя приятелка е по-добре,но пак е за предпочитане момчето да ги придружи.

ммм не,не е нормално.Разбирам ,ако има няква работа нещо и я остави да се прибере сама през ДЕНЯ,но вечерта по тъмно сама...в никакъв случай!

Е как ще е нормално ,дори за първи път да излизате естествено ,че трябва да я изпратиш.Ако не ще й викнеш такси ,как ще я оставиш сама .. Ама като цяло забелязвам,че вече момчетата пропускат това да изпращат момичетата ,даже наскоро изпратих ей така едно момиче вечерта и тя беше в екстаз ,че някой я изпраща ,, така че деградация ко да играя ,

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Егати капута е тоя твоя.

Бившата ми приятелка живее на 1.5-2км от дома ми, сигурно. Независимо, колко изморен бях, дори и болен, дори в най-кучите студове през зимата и поледиците, я изпращах. За мен си е направо задължително. Ако е в някой наистина голям град, където разстоянията са по-големи от споменатите, поне да я изпраща до трамвай/тролей/бус, а не да я заебава

Според мен момчето трябва да изпраща момичето, без значение дали са гаджета или от колко време са заедно. Особено вечер. Особено в опасен квартал/град. Разбирам 1-2 пъти да пропусне поради някакви причини, но не и системно...
    Ако твоя приятел не се усеща, а ти се притесняваш да се прибираш сама късно вечер, поговори с него на тази тема. Виж как ще реагира. Може би до сега не се е замислял, че това е важно за теб.
    Една приятелка пък изобщо не обича да я изпращат. И ако гадже поиска да я изпрати, и настоява, става скандал. ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Една приятелка пък изобщо не обича да я изпращат. И ако гадже поиска да я изпрати, и настоява, става скандал. ;д
    и аз не обичам по принцип, неприятно ми е мъж да се държи с мен като малко дете, все тая гадже или не, имам един приятел, който когато не може да ме изпрати задължително ми звъни, еми дразнещо е, ако има проблем, имам телефон, знам го къде живее, все ще стигна някак дотам
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Според мен трябва да те изпраща, дори да не сте гаджета. Дори да не е опасно, да сте близо, нз си кво си. Това е уважение и загриженост.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Няма нормално и ненормално за мен. Ако му пука какво би могло да ти се случи ще те изпрати, ако не няма. От тук следва въпросът колко е нормално да търпиш това отношение.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Само аз ли не обичам да ме изпращат? Не съм малко дете, мога да се оправям и сама все пак

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз съм си свикнала да не ме изпращат принципно и няма да ми е проблем, но примерно вечер има много пияници (специално на моята улица има поне двама-трима за които се сещам и системно тропат и викат на хората които минат вечер и си е страшно) и всеки може да те нападне. Абе за страх си е, даже и да не си сам. От както съм със сегашния си приятел, няма вечер, в която да не ме е изпратил. Даже и преди да "тръгнем" пак си ме изпращаше. Когато съм с друга компания и пак има момчета, които ме изпращат.. като цяло предпочитам да се прибера вкъщи спокойно, от колкото да се обръщам на всеки 5 секунди заради всеки шум.

А ако човек е загрижен за теб, то поне ще ти звънне да пита дали си се прибрал спокойно и без премеждия.
    *сън*

Мега фен Аватара на tori
    Ако е било инцидентно, не мисля, че е кой знае какъв проблем. Мен винаги ме изпраща моя приятел, даже и се качва до вкъщи да видят наще, че не съм сама, независимо дали е през деня или през нощта. Дори и болен, уморен или на -20 градуса, никога не ме е оставил да се прибирам сама. Даже и приятелите ми ме изпращат до входа, макар да не съм искала това от никого. Пък и при мен е малко кофти мястото, защото в този квартал има робско пазарче и сме до гарата и минават всякакви хора. Освен това е и жест на внимание някакъв.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Аз го правя, защото се притеснявам за нея и защото няма да съм спокоен ако я оставя сама да се прибира по тъмното...

и аз не обичам по принцип, неприятно ми е мъж да се държи с мен като малко дете, все тая гадже или не, имам един приятел, който когато не може да ме изпрати задължително ми звъни, еми дразнещо е, ако има проблем, имам телефон, знам го къде живее, все ще стигна някак дотам
    За мен това мислене е глупаво. Докато изкараш телефона от джоба си вече устата ти ще е запушена и ще си на земята, пък какво да говорим да набереш номер и да извикаш за помощ... Искрено се надявам да не трябва да разбереш грешката си по трудния начин ; )

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    случвало ми се е...имам си навици затова, мога да се грижа за себе си, ако съм спекана от нещо, тръгвам да говоря по телефона още в транспорт/ такси

какво...да го карам да пътува едно поне по 20 минути с такси в двете посоки + 10/15 кинта, за да е кавалер ли, еми не, никой не ми го дължи това...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Момчето трябва да се грижи за момичето си, това е моето мнение.

Не е нормално..Особено когато е късно вечер задължително трябва да я изпрати,независимо колко е далече.Все пак всякви изроди се срещат по тъмните улици.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Интересен въпрос. Аз живея с приятеля си и когато съм с приятелки на клуб, а той не е с нас, си се прибирам с кола. В крайна сметка един мъж не може постоянно да ми виси на главата.

Какво правите когато си нямате приятел и няма кой да ви изпрати ? Прибирате се преди да се стъмни или ?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Абе в случая не става дума за кавалерство от романите. Живея на 400 метра от приятеля си, на 21 съм, пътно осветление има, и дет се вика като изляза пред тях виждам колата на наще пред вкъщи, но все пак ме изпраща. Вечер, пияници, кучета какво ли не може да се случи. Когато излизам без него пак съм предпазлива, ако се прибираш с кола е различно, но пеша се старая да не вървя сама, ако е тъмно. (а и като се замисля скоро не ми се е налагало, та не знам кво ще правя, ама вероятно ще вървя бързо и т`ва е) Преди години, дори приятели от компанията са ме изпращали, за да не се прибирам сама.
    Определено не му прави чест на момчето.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си