- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТОЙ, ТЯ и аз..
Приятелят ви има най-добра приятелка. Спохождали ли са ви мислите: " Какво ли правят, когато са заедно?" .. "Още малко близки снимки в социалната мрежа /пр:фейсбук/ и КРАЙ!!!"..
Последно редактирано от Mihaela M. : 07-03-2013 на 21:21
Защо твоето аз е малко, а техните аз-ове са големи?
П.С. бях права за секса!
Защото аз съм просто "пешка" .. или така се чувствам.. ето това е един от проблемите, които поставят всичко на карта...
ПС: Да, благодаря ти!
Преди години бях в същата ситуация. Започнаха тези въпроси... И знаеш ли? Прекратих тази връзка.
Вярвах, че може да има истинско приятелство между момиче и момче, но вътрешно някак си не бях убедена.
И не съм сгрешила...
От своя страна бих казала, че приятелството между момиче и момче съществува, но от наблюденията ми повечето момчета не са на това мнение...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Няма шанс между мъж и жена да има истинско приятелство.Жената е прекалено лицемерна и пресметлива за да знае реалното значение на самата дума "приятелство" !! ;]
Започнаха моите съмнения, които бяха породени от различни негови изказвания за нея, от техните излизания.. Той споменаваше името по безброй пъти. И не издържах. Казах си, че някак си не си струва. Всяко нещо до определена степен е нормално, но от там нататък...
Казах му всичко, което си мисля, а той започна да ме убеждава, че няма нищо вярно. Че съм си въобразявала.
Бяха някакви големи драми.
И след това какво да видя (сигурно след месец и нещо)? Двамата хванати за ръка..
Затова ти казах, че не съм сгрешила. Всеки трябва да има себеуважение.
I'm too jealous for this shit
Ще ми изпращи дъската на втората седмица.Не е работа тва.
Последно редактирано от Zarity : 07-03-2013 на 23:12
Брях,брях
Срещи и то не какви, а до късна вечер..Снимки, не нормлни, а почти хванати за ръка..
Ок, да приемем, че това приятелство между тях е напълно възможно, но пък да ескалира до такава степен? Това не е нормално поведение на обвързан човек. Вместо да се държи така с теб... ?
и???
че не е нормално като има приятелка не е, ама като такава можеш просто да го поразпиташ едно хубаво...кой с кого се снима и коментира в социалните мрежи на никого не е работа, хич пък и повод за коментар
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Говорили сме .. той все казва, че са само приятели и ако са си били подхождали като двойка до сега да са били заеднo .. - но това мен не ме удовлетворява/ особено тези срещи късно вечер/
пффф, вдигни си малко самочуствието
като така ти го е казал, за него е приключена тема, не я иска, тъпо е да го спираш да се виждат, когато искат
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Спри си интернета.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Нямам против гаджето ми да има приятелки. Всъщност сегашния ми приятел няма кой знае колко жени в обкръжението си, а и повечето са гаджета на негови приятели.
Но аз пък основно имам приятели мъже. Малко са ми истински близките момичета. И той не ревнува, свикнал е да ми се обаждат, да знае, че излизам с тях. Някои даже не ги познава, но си имаме доверие.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
О, моля ви се. Вие нямате ли си приятели-момчета, или за вас е разрешено, а за тях не?
Двамата ми най-близки приятели са момчета, моят знае и няма нищо против.Той също има добри приятелки, излизат си и това е. Вярваме си и не ни е проблем, как може да нямате доверие на човека, с който сте?
Това. Имам само три приятелки, другото е момчета. Правим си такива хубави излизания всички, че просто няма накъде. Аз прекарвам много време с най-добрия си приятел, дай да почне да си къса косите моя, че сме така близки с брата. Стига ревност, стига простотии.
Много неща има, които пречат явно на вашата връзка. По-добре я прекрати, няма смисъл. А по темата ... приятелство може да има до едно време между момче и момиче. В даден момент все от едната страна прехвърчат искри и от там минава на друга фаза. Бившия ми ми изневери с много добра негова приятелка, след като твърдеше половин година, че са само приятели. Ама веднаж се напили и преспали... и до там с приятелството... сега са заедно вече 2ра година ... а бяха само приятели. Не се занимавай, намери си някой които те заслужава напълно.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Тя е нимфоманка. Той те обича, но я пори като риба, защото й е приятел и иска да помогне. Иначе я мисли за грозна, спокойно.