.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на baby_baby
    Винаги си мисля тези работи

A Shoulder To Cry On Becomes A Dick To Ride On
    Рано или късно ще стане беля (я поради алкохол или други причини).
    От време на време да се виждат ДА, ама да излизат редовно (няма такова приятелство просто).

Аз съм толкова ревнива..ужасяващо ревнива, не знам как ме търпи, явно много ме обича, имаше приятелки момичета..заради мен спря да общува със всички, не се е виждал с нито една,не си е писал с нито една, не е приел 11 месеца покана във фб на нито 1 момиче, не е харесал снимка на нито 1 момиче оттогава..Само момчета има в обкръжението си.. даже понякога и от тях го ревнувам,моето е болестно състояние вече.. Това, което ми описваш.. аз щях да го зарежа веднага..
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Цитирай Първоначално написано от tweettyy Виж мнението
    Аз съм толкова ревнива..ужасяващо ревнива, не знам как ме търпи, явно много ме обича, имаше приятелки момичета..заради мен спря да общува със всички, не се е виждал с нито една,не си е писал с нито една, не е приел 11 месеца покана във фб на нито 1 момиче, не е харесал снимка на нито 1 момиче оттогава..Само момчета има в обкръжението си.. даже понякога и от тях го ревнувам,моето е болестно състояние вече.. Това, което ми описваш.. аз щях да го зарежа веднага..
    Само да не се окаже, че си е направил втори facebook и си пише и излиза с въпросните когато ти не знаеш.

Цитирай Първоначално написано от existenz55 Виж мнението
    Само да не се окаже, че си е направил втори facebook и си пише и излиза с въпросните когато ти не знаеш.
    10 фейсбука :P При положение, че ВСЕКИ ден сме заедно по ЦЯЛ ден, а когато не сме заедно си говорим по телефона докато не заспим.. просто сме много привързани 1 към друг, нито единия от нас не може да си помисли за нещо като да има приятел/ка от другия пол.. колкото и странно да е, затова вече сме и заедно толкова време
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Горките ви мъже...
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Горките ви мъже...
    То едни мъже.. далеч да бягаш от тях.

Чехльовци са явно, ама и жените им отсега са готови за Психото. Не ми се мисли какъв би бил сценария след 10-15 г. брак.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Абе момичета, не ви ли е страх, че като спрете всякакви социални контакти на гаджето си с другия пол, утре като се случи да успее да зърне някоя друга мадама по някакъв магически начин, ще сте много зарязани?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    В такава ситуация защо не се замислиш, че за да съществува приятелство между тях, то явно не е от вчера, а щом от вчера не са си определили отношенията като повече от приятелски, нямаш място за притеснения. Някакъв повод за недоверие имаш ли? Ако нямаш, излишно натоварваш и себе си, и приятеля ти.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Няма шанс между мъж и жена да има истинско приятелство.Жената е прекалено лицемерна и пресметлива за да знае реалното значение на самата дума "приятелство" !! ;]
    айде,айде моля ти се ... вярно е,че повечето момичета са лицемерки,но не слагай всички под общ знаменател..
    Azoria накрая някой от двамата се влюбва.. може и да не си признаят ,но го има този момент.
    Въпраки,че имам много приятел момчета,само за едно от тях съм напълно убедена ,че няма абсолютно нищо към мен. )

Като се замисля е дразнещо някой човек, който наскоро се е появил в живота ти и обявил се за най-важния в него, да определя правилата и границите в личните ти отношения (много от които са факт доста преди да се срещнете). Това е изключително личен избор, но всеки си носи последствията от това с какви хора се обвързва и какво им позволява.
    Welcome to the Jungle...

С приятеля ми преди да тръгнем 1година бяхме постоянно заедно, когато аз имах приятел предпочитах да излизам с настоящия ми приятел, което той забеляза.. И след няколко месеца се събрахмее с настоящия ми приятел ^^
    Така, че предполагам и при вас е така..

Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    Лол, както обясних, аз лично не съм му натяквала, че съм ревнива и не съм му СПИРАЛА социалните контакти с никоя друг от моя пол. Още си пише с момичета, още излиза с момичета, просто вече виждам, че интереса му към приятелството с всички тях е отслабнал. Не се случва толкова често вече. Това исках да кажа. Щеше да бъде глупаво да го ограничавам. Да, наистина съм адски ревнива, но не от всяка втора.
    Това ми звучи малко като "гузен негонен бяга". Не помня да съм споменавал теб, нито пък връзката ти, даже не съм те цитирал. Мнението ми показваше принципното положение, в което се поставят някои хора, оставяйки се да бъдат обсебени от половинката си.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Това ми звучи малко като "гузен негонен бяга". Не помня да съм споменавал теб, нито пък връзката ти, даже не съм те цитирал. Мнението ми показваше принципното положение, в което се поставят някои хора, оставяйки се да бъдат обсебени от половинката си.
    Ем, аз изтрих мненията си и без това, осъзнах, че звучат леко глупаво и не ми се месеше.
    Просто в предишния ми коментар бях споменала, че и моя приятел вече общува малко по-рядко с други момичета, но по негов избор, не по мой.
    /end of topic
    /fliesaway

А, всеки си преценя нещата сам за себе си. Някои хора ги устройва така, други иначе.

За мненията - няма проблеми, и да бяха останали, едва ли щяха да пречат на някого.
    Welcome to the Jungle...

Приятелство м/у мъж и жена може да има само когато са израснали заедно (от близки семейства), или когато са излизали дълго време в същата компания, нищо не се е случило през това време и чак след години излизане заедно са изградили приятелски отношения.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Schliwobeatz Виж мнението
    Приятелство м/у мъж и жена може да има само когато са израснали заедно (от близки семейства), или когато са излизали дълго време в същата компания, нищо не се е случило през това време и чак след години излизане заедно са изградили приятелски отношения.
    Или ако един от двамата е грозен. :Д

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Schliwobeatz Виж мнението
    Или ако един от двамата е грозен. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си