- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТОЙ, ТЯ и аз..
A Shoulder To Cry On Becomes A Dick To Ride On
Рано или късно ще стане беля (я поради алкохол или други причини).
От време на време да се виждат ДА, ама да излизат редовно (няма такова приятелство просто).
Аз съм толкова ревнива..ужасяващо ревнива, не знам как ме търпи, явно много ме обича, имаше приятелки момичета..заради мен спря да общува със всички, не се е виждал с нито една,не си е писал с нито една, не е приел 11 месеца покана във фб на нито 1 момиче, не е харесал снимка на нито 1 момиче оттогава..Само момчета има в обкръжението си.. даже понякога и от тях го ревнувам,моето е болестно състояние вече.. Това, което ми описваш.. аз щях да го зарежа веднага..![]()
![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
10 фейсбука :P При положение, че ВСЕКИ ден сме заедно по ЦЯЛ ден, а когато не сме заедно си говорим по телефона докато не заспим.. просто сме много привързани 1 към друг, нито единия от нас не може да си помисли за нещо като да има приятел/ка от другия пол.. колкото и странно да е, затова вече сме и заедно толкова време![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Чехльовци са явно, ама и жените им отсега са готови за Психото. Не ми се мисли какъв би бил сценария след 10-15 г. брак.
Welcome to the Jungle...
Абе момичета, не ви ли е страх, че като спрете всякакви социални контакти на гаджето си с другия пол, утре като се случи да успее да зърне някоя друга мадама по някакъв магически начин, ще сте много зарязани?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
В такава ситуация защо не се замислиш, че за да съществува приятелство между тях, то явно не е от вчера, а щом от вчера не са си определили отношенията като повече от приятелски, нямаш място за притеснения. Някакъв повод за недоверие имаш ли? Ако нямаш, излишно натоварваш и себе си, и приятеля ти.
айде,айде моля ти се ... вярно е,че повечето момичета са лицемерки,но не слагай всички под общ знаменател..
Azoria накрая някой от двамата се влюбва.. може и да не си признаят ,но го има този момент.
Въпраки,че имам много приятел момчета,само за едно от тях съм напълно убедена ,че няма абсолютно нищо към мен.)
Като се замисля е дразнещо някой човек, който наскоро се е появил в живота ти и обявил се за най-важния в него, да определя правилата и границите в личните ти отношения (много от които са факт доста преди да се срещнете). Това е изключително личен избор, но всеки си носи последствията от това с какви хора се обвързва и какво им позволява.
Welcome to the Jungle...
С приятеля ми преди да тръгнем 1година бяхме постоянно заедно, когато аз имах приятел предпочитах да излизам с настоящия ми приятел, което той забеляза.. И след няколко месеца се събрахмее с настоящия ми приятел ^^
Така, че предполагам и при вас е така..
Welcome to the Jungle...
А, всеки си преценя нещата сам за себе си. Някои хора ги устройва така, други иначе.
За мненията - няма проблеми, и да бяха останали, едва ли щяха да пречат на някого.
Welcome to the Jungle...
Приятелство м/у мъж и жена може да има само когато са израснали заедно (от близки семейства), или когато са излизали дълго време в същата компания, нищо не се е случило през това време и чак след години излизане заедно са изградили приятелски отношения.