.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Нужда от мнение или съвет ;п

Имам нужда от съвет. Мъжки, женски все тая... има едно момиче дето мога да тръгна с нея, но не е първа хубост. Гърдите и са супер, на външен вид 4или5 от 10, дупето и бедрата са и малко широки. Обаче наконти ли се става супер пиченце. Та много пъти между нас е имало закачки-тя ме е опипвала, аз нея и т.н. По едно време ми дойде на акъла да си я хвана само да си правим кефа (надявам се разбирате ме ;д ), но не знам как ще реагира. А пък да я хвана, да свърша работата и да я оставя ... не ми е идвало на акъла. Така че ако може да прочета и други мнения по въпроса ще ми е от полза ;п

малко не разбрах за какво точно ти трябва съвет...дали да си свършиш работата и да я оставиш ли? Надявам се да не си на 20 както пише, че мисълта мой набор да мисли/разсъждава по този начин ме плаши направо

защо пък да те плаши ?

Постави се първо на нейно място..наистина е жалко да си на 20 и да мислиш така

Какъв уруд трябва да си за да мислиш така на 20!?

"работата" я свърших и сега ще чакам да вида как ще се развият нещата... и за инфо на 17 съм

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Жалко за момичето, а поведение от типа "за единия кеф става" дори не ми се коментира.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Много жалко, дребен, мноооооооооого жалко.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на minchorna
    Леке си.

защо всички хейтвате така ?!?! ... одеве звъннах на момичето и ще излезем на кафе...

чисто сме си тръгнали

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Polina_93vn Виж мнението
    Постави се първо на нейно място..наистина е жалко да си на 20 и да мислиш така
    И аз така мисля

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Ей заради такива типове се отчайвам вече от, така наречената ,"мъжка" част от населението.
    There is always a way!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си