- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТОЙ, ТЯ и аз..
Приятелят ви има най-добра приятелка. Спохождали ли са ви мислите: " Какво ли правят, когато са заедно?" .. "Още малко близки снимки в социалната мрежа /пр:фейсбук/ и КРАЙ!!!"..
Последно редактирано от Mihaela M. : 07-03-2013 на 21:21
Защо твоето аз е малко, а техните аз-ове са големи?
П.С. бях права за секса!
Защото аз съм просто "пешка" .. или така се чувствам.. ето това е един от проблемите, които поставят всичко на карта...
ПС: Да, благодаря ти!
Преди години бях в същата ситуация. Започнаха тези въпроси... И знаеш ли? Прекратих тази връзка.
Вярвах, че може да има истинско приятелство между момиче и момче, но вътрешно някак си не бях убедена.
И не съм сгрешила...
От своя страна бих казала, че приятелството между момиче и момче съществува, но от наблюденията ми повечето момчета не са на това мнение...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Няма шанс между мъж и жена да има истинско приятелство.Жената е прекалено лицемерна и пресметлива за да знае реалното значение на самата дума "приятелство" !! ;]
айде,айде моля ти се ... вярно е,че повечето момичета са лицемерки,но не слагай всички под общ знаменател..
Azoria накрая някой от двамата се влюбва.. може и да не си признаят ,но го има този момент.
Въпраки,че имам много приятел момчета,само за едно от тях съм напълно убедена ,че няма абсолютно нищо към мен.)
Започнаха моите съмнения, които бяха породени от различни негови изказвания за нея, от техните излизания.. Той споменаваше името по безброй пъти. И не издържах. Казах си, че някак си не си струва. Всяко нещо до определена степен е нормално, но от там нататък...
Казах му всичко, което си мисля, а той започна да ме убеждава, че няма нищо вярно. Че съм си въобразявала.
Бяха някакви големи драми.
И след това какво да видя (сигурно след месец и нещо)? Двамата хванати за ръка..
Затова ти казах, че не съм сгрешила. Всеки трябва да има себеуважение.
I'm too jealous for this shit
Ще ми изпращи дъската на втората седмица.Не е работа тва.
Последно редактирано от Zarity : 07-03-2013 на 23:12
Брях,брях
Срещи и то не какви, а до късна вечер..Снимки, не нормлни, а почти хванати за ръка..
Ок, да приемем, че това приятелство между тях е напълно възможно, но пък да ескалира до такава степен? Това не е нормално поведение на обвързан човек. Вместо да се държи така с теб... ?
и???
че не е нормално като има приятелка не е, ама като такава можеш просто да го поразпиташ едно хубаво...кой с кого се снима и коментира в социалните мрежи на никого не е работа, хич пък и повод за коментар
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Говорили сме .. той все казва, че са само приятели и ако са си били подхождали като двойка до сега да са били заеднo .. - но това мен не ме удовлетворява/ особено тези срещи късно вечер/
пффф, вдигни си малко самочуствието
като така ти го е казал, за него е приключена тема, не я иска, тъпо е да го спираш да се виждат, когато искат
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Спри си интернета.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Нямам против гаджето ми да има приятелки. Всъщност сегашния ми приятел няма кой знае колко жени в обкръжението си, а и повечето са гаджета на негови приятели.
Но аз пък основно имам приятели мъже. Малко са ми истински близките момичета. И той не ревнува, свикнал е да ми се обаждат, да знае, че излизам с тях. Някои даже не ги познава, но си имаме доверие.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
О, моля ви се. Вие нямате ли си приятели-момчета, или за вас е разрешено, а за тях не?
Двамата ми най-близки приятели са момчета, моят знае и няма нищо против.Той също има добри приятелки, излизат си и това е. Вярваме си и не ни е проблем, как може да нямате доверие на човека, с който сте?
Това. Имам само три приятелки, другото е момчета. Правим си такива хубави излизания всички, че просто няма накъде. Аз прекарвам много време с най-добрия си приятел, дай да почне да си къса косите моя, че сме така близки с брата. Стига ревност, стига простотии.
Много неща има, които пречат явно на вашата връзка. По-добре я прекрати, няма смисъл. А по темата ... приятелство може да има до едно време между момче и момиче. В даден момент все от едната страна прехвърчат искри и от там минава на друга фаза. Бившия ми ми изневери с много добра негова приятелка, след като твърдеше половин година, че са само приятели. Ама веднаж се напили и преспали... и до там с приятелството... сега са заедно вече 2ра година ... а бяха само приятели. Не се занимавай, намери си някой които те заслужава напълно.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!