.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    О, моля ви се. Вие нямате ли си приятели-момчета, или за вас е разрешено, а за тях не?
    Двамата ми най-близки приятели са момчета, моят знае и няма нищо против.Той също има добри приятелки, излизат си и това е. Вярваме си и не ни е проблем, как може да нямате доверие на човека, с който сте?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    О, моля ви се. Вие нямате ли си приятели-момчета, или за вас е разрешено, а за тях не?
    Двамата ми най-близки приятели са момчета, моят знае и няма нищо против.Той също има добри приятелки, излизат си и това е. Вярваме си и не ни е проблем, как може да нямате доверие на човека, с който сте?
    Това. Имам само три приятелки, другото е момчета. Правим си такива хубави излизания всички, че просто няма накъде. Аз прекарвам много време с най-добрия си приятел, дай да почне да си къса косите моя, че сме така близки с брата. Стига ревност, стига простотии.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    има разлика от приятели до приятели
    ако някой прекарва повече време с най-добрия/добрата си приятел/приятелка,ако на него/нея споделя повече,излизат повече,а през времето когато е с гаджето си говори за него/нея що направо не си ходи при него/нея ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си