.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Моля за съвет

Здравейте аз съм момче на 16 години и харесвам едно момиче на 14.Проблема е, че й признах чувствата си, а тя ми отвърна, че ме възприема като най-добър приятел/брат и нищо друго.Добре нека да е така, но не биваше всеки път като излизахме да се натиска леко казано... Някакви съвети какво да правя?

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    остави я тая пача недоразвита

Не я познаваш за да я наричаш "пача недоразвита".Само ме прегръща, търси повод да ме докосне,закача ме....

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pacmanrlz Виж мнението
    Не я познаваш за да я наричаш "пача недоразвита".Само ме прегръща, търси повод да ме докосне,закача ме....
    именно,на тва се вика "пача недоразвита"

Значи се подиграва с чувствата ти.. дава ти грешни сигнали. Натиска ти се,докосва те, а после ти казва, че си и само приятел!? То така не се държиш с приятел/брат.

И аз това и казвам.Казах и да ми го каже в очите ама вика не мога ... хах

Цитирай Първоначално написано от antevasin Виж мнението
    Значи се подиграва с чувствата ти.. дава ти грешни сигнали. Натиска ти се,докосва те, а после ти казва, че си и само приятел!? То така не се държиш с приятел/брат.
    This <..
    |DC -Wild#Cat!!♥

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    За нея тези действия може да са само приятелска закачка, а ти да им придаваш някакъв по-дълбок смисъл, защото ти се иска да е така. Щом те приема като най-добър приятел няма нищо странно в действията и. Приеми факта, че нищо няма да се получи и премини напред.

--------------------------------------------------------

Не се занимавай с момичета, които биха се целували и натискали с брат си

Holly - Добра идея ще я попитам, защо като съм ти като брат се натискаш с мен?
    Няма да се откажа, защото това е най-лесното и защо не може да ми каже в очите, че не ме харесва тогава ще спра да се опитвам.Докато не може да ми го каже в очите ще продължавам.

По-добре и удари един игнор за известно време, ако наистина има нещо към теб, ще си проличи. Иначе така като продължаваш за и вървиш след задните части и да и обръщаш внимание, само и повдигаш самочувствието

Мерси за съвета Холи и тя не е такава да си вдига самочувствието. Жив/а и здрав/а да си
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...60577917_n.jpg
    Тази снимка е по темата ...
    Последно редактирано от Pacmanrlz : 07-08-2013 на 16:03

Пичага, личното ми мнение е че не си заслужава - това момиче не е наясно със себе си. Не ти казвам, че трябва непременно да се откажеш - ако искаш й се дърпай, гони я... твоя воля - въпроса е, че тя не знае какво иска, пък... ти си прави изводите

п.п. лично мнение!

Цитирай Първоначално написано от Pacmanrlz Виж мнението
    Мерси за съвета Холи и тя не е такава да си вдига самочувствието. Жив/а и здрав/а да си
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...60577917_n.jpg
    Тази снимка е по темата ...
    И аз имам картинка по темата:

Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен
    Град
    <3
    радва се на това, че й обръщаш внимание.
    that's all.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ахаааа. Има три възможности:
    а)пачавра е
    б)храни самочуствието си
    в)дава ти някакви знаци.Да де, ама като ти дава разни знаци, а после те отрязва?Ами тогава се връщаш на а) или б)

Мерси за отговорите и не търси внимание беше ми дала паролата на фейсбука си и видях, че момчетата й пишат ама тя не им отговаря.Явно и тя не знае какво иска.Скоро ще се видим и ще поговоря с нея.
    Ако не стане ще се отдам напълно на другата си любов
    Последно редактирано от Pacmanrlz : 07-08-2013 на 23:35

Какво за бога значи "друга любов"?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ти си луд, да се занимаваш с някакви малки. Какво очакваш от нея, яко секс докато стане на 18, после сватба и да живеете цял живот заедно ли? Плескай си наборките ти и не мисли за чувства.

@Morakusi - "Залата" тренирам ;д
    @AngelAntichrist - Хехе
    @Баща Ти - Така се случи и не мисля за секс дори не ми е хрумнало.Сватба ти луд ли си живота да ми се преебе.Наборките над 90% се мислят за някакви, надути са и с един тон грим и само за ебане мислят...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си