- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го !
ЗдравейтеОтварям тази тема защото много обичам приятелят ми и искам да го изненадам с нещо но наистина да го изненадам . Заедно сме от повече от 3 години но той е малко различен и странен на моменти :Д Не обича много да излиза и ходим на определени места и това е не е много да не кажа хич не е романтичен и за това винаги ми е било трудно да го изненадам . Хоби му е да играе футбол . Някой да ме посъветва нещо ?
Заведи го на ново място.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
http://futbolfen.com/Аз ако съм ще се появя на футболен фен като съдийка или вратарка.
Такива неща ти ако те можеш да решиш не знам кой ще може, досега като са ме питали мои приятели винаги съм казвал това, което ще кажа и на теб, заведи го на някое специално място, където ще му е приятно или му подари нещо, което харесва. Нещо по сантиментално, дори и да не е двуседмична екскурзия до хаваите, съм сигурен, че нещо малко, но ценно ще го зарадва.
Покажи му останалия свят. Доста вълнуващо е.
Като за начало отидете в парка.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щом ти не знаеш какво би му харесало,няма как ние да знаем.
LoVe iS tHe aNsWeR
Купи му ботонки, ако трябваСамо не го изненадвай с "ся ше те водя някъде другаде", като не е по скиторенето и не обича определени места, това никак няма да го зарадва. ^^
като почнете с това ние как да знаем ако ти не знаеш ...... стига клишета аз искам някаква идея нещо интересно и различно ако сте правили на някои скъп ваш приятел или той на вас ...
е то при нас сега няма определен повод просто ей така искам да направа нещо интересно и различно но сега се маи ни предстои да заминем заедно за една седмица и ако всичко е наред ще е прекрасно