.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    fearbro
    Guest

Възможно ли е?

Днес с девствено момиче и го вкарах, но много малко, и мисля, че излезе малко сперма, но не съм свършил в никакъв случай, но знам, че излезе малко, възможно ли е като е девствена, без да съм я отварял да забременее?
    И дали трябва да се купи Ескапеле

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, защо не прочитате другите теми, преди да пускате нови? Те поне 70% от темите в раздела съдържат отговора, който ще получиш и на своя въпрос.

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    К'во да чете ... като гледам как пише

Не е това , което си мислиш е отговора на въпроса ти .

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Той не бил свършил, ама имало малко сперма, ама нз си кво. Ходи си играй с другите деца, не се занимавай със секс.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Той не бил свършил, ама имало малко сперма, ама нз си кво. Ходи си играй с другите деца, не се занимавай със секс.
    +1
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Е как ще забременее, щом Не си я отворил бе човек!?! .....А дори да го бе направил, шанса едно момиче или едня жена да забременее при първия и път, т.е., когато Наистина бива отворена, на практика е минимален..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от nickelbackk Виж мнението
    Е как ще забременее, щом Не си я отворил бе човек!?! .....А дори да го бе направил, шанса едно момиче или едня жена да забременее при първия и път, т.е., когато Наистина бива отворена, на практика е минимален..
    Отворил.. Тя к'во, консерва ли е?!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Ами той сам използва "отворил", най-вероятно иска да каже( защотото ако съдим по написаното от него, едва ли той самият е наясно какво е искал да каже), че не е успял даразкъса химена (девствената ципа).

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ами той сам използва "отворил", най-вероятно иска да каже( защотото ако съдим по написаното от него, едва ли той самият е наясно какво е искал да каже), че не е успял даразкъса химена (девствената ципа).
    Благодаря ти за обяснението, млади момко, сам нямаше да се досетя.
    Между другото на него му разбирам повече отколкото на теб
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    шанса не зависи от това дали, когато го прави и е за пръв път или за стотен..шанса е един и същ
    забременяването зависи от други неща

Към AnarchyBoy: Първо, моля, не ме наричай "момко", защото съм момиче, и после - след като не ме разбираш, не ми отвръщай, целейки да се заядеш с мен...Не ме разбираш? Явно не разбираш български книжовен език. ...Лека нощ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Съгласна съм с това мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си