.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Smile Обичам го !

Здравейте Отварям тази тема защото много обичам приятелят ми и искам да го изненадам с нещо но наистина да го изненадам . Заедно сме от повече от 3 години но той е малко различен и странен на моменти :Д Не обича много да излиза и ходим на определени места и това е не е много да не кажа хич не е романтичен и за това винаги ми е било трудно да го изненадам . Хоби му е да играе футбол . Някой да ме посъветва нещо ?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Заведи го на ново място.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Такива неща ти ако те можеш да решиш не знам кой ще може, досега като са ме питали мои приятели винаги съм казвал това, което ще кажа и на теб, заведи го на някое специално място, където ще му е приятно или му подари нещо, което харесва. Нещо по сантиментално, дори и да не е двуседмична екскурзия до хаваите, съм сигурен, че нещо малко, но ценно ще го зарадва.

Мега фен
    Град
    <3
    Покажи му останалия свят. Доста вълнуващо е.
    Като за начало отидете в парка.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Щом ти не знаеш какво би му харесало,няма как ние да знаем.
    LoVe iS tHe aNsWeR

Купи му ботонки, ако трябва Само не го изненадвай с "ся ше те водя някъде другаде", като не е по скиторенето и не обича определени места, това никак няма да го зарадва. ^^

като почнете с това ние как да знаем ако ти не знаеш ...... стига клишета аз искам някаква идея нещо интересно и различно ако сте правили на някои скъп ваш приятел или той на вас ...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Аз ако съм ще се появя на футболен фен като съдийка или вратарка.
    http://futbolfen.com/

Цитирай Първоначално написано от Revenge_ Виж мнението
    като почнете с това ние как да знаем ако ти не знаеш ...... стига клишета аз искам някаква идея нещо интересно и различно ако сте правили на някои скъп ваш приятел или той на вас ...
    Еми не те разбирам просто аз като имах връзка месец преди всяко събитие имах готова идея за нещо по специално.

е то при нас сега няма определен повод просто ей така искам да направа нещо интересно и различно но сега се маи ни предстои да заминем заедно за една седмица и ако всичко е наред ще е прекрасно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си