- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някакви идеи?
Ами аз малко от рано започвам да събирам идейки за подарък за рождения ден на приятеля ми. И така той е на 24 ще направи 25 и сме заедно сравнително от скоро,но искам да му подаря нещо хубаво или оригинално или пък нещо което ще му остане като спомен.Мислех за гривна или часовник,но си говорехме и разбрах,че не носи.Друга моя идея беше за чашка с общи снимки,но той вече си има такава от негови приятели...нещо за врата също не мога да му взема,защото просто няма да го носи.Надявам се някой да има интересни идейки и да може да ми помогне.Ще съм ви много благодарна!)
Поне малко няма ли да ни подскажеш какво харесва, страсти, хобита, мании ?
ммм обича да се занимава със стари коли през свободното си време,когато му остане време ходи и за риба друго...ммм компютрите също са му голяма страст
Флашка със интересен дизайн или нова въдица?
Книга?![]()
Зависи дали искаш нещо символично или полезно. Има едни малки колички, като детска играчка, но страшно добре изработени, с всички малки характерни детайли на старите коли. Някак ще знаеш, че завинаги ще си я запази, още повече и че му е страст.Нагоре предложиха въдица, флашка и т.н - полезни и според хобитата му подаръци
![]()
И на мен ми допада идеята за малка количка, ретро модел.
Тук има още идеи: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...80%D1%8A%D0%BA
На моя мъж също му наближава рождения ден и си мисля за нещо, което ще може да си го държи на бюрото в офиса, да го гледа и да си мисли за мен. ;д
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Както казаха преди мен-макет на стара количка е добра идея,но някак не ми се вижда компактно.Помисли от какво виждаш че има нужда.Няма смисъл да му подаряваш вещи,които не биха му влезли в употреба.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Първото нещо, което ми дойде в главата беше, като идеята на момичетата по горе. Модел на някоя кола-антика мисля, че ще го зарадва.