.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Lightbulb Някакви идеи?

Ами аз малко от рано започвам да събирам идейки за подарък за рождения ден на приятеля ми. И така той е на 24 ще направи 25 и сме заедно сравнително от скоро,но искам да му подаря нещо хубаво или оригинално или пък нещо което ще му остане като спомен.Мислех за гривна или часовник,но си говорехме и разбрах,че не носи.Друга моя идея беше за чашка с общи снимки,но той вече си има такава от негови приятели...нещо за врата също не мога да му взема,защото просто няма да го носи.Надявам се някой да има интересни идейки и да може да ми помогне.Ще съм ви много благодарна! )

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Поне малко няма ли да ни подскажеш какво харесва, страсти, хобита, мании ?

ммм обича да се занимава със стари коли през свободното си време,когато му остане време ходи и за риба друго...ммм компютрите също са му голяма страст

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Флашка със интересен дизайн или нова въдица?

Зависи дали искаш нещо символично или полезно. Има едни малки колички, като детска играчка, но страшно добре изработени, с всички малки характерни детайли на старите коли. Някак ще знаеш, че завинаги ще си я запази, още повече и че му е страст. Нагоре предложиха въдица, флашка и т.н - полезни и според хобитата му подаръци

И на мен ми допада идеята за малка количка, ретро модел.
    Тук има още идеи: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...80%D1%8A%D0%BA
    На моя мъж също му наближава рождения ден и си мисля за нещо, което ще може да си го държи на бюрото в офиса, да го гледа и да си мисли за мен. ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Зависи дали искаш нещо символично или полезно. Има едни малки колички, като детска играчка, но страшно добре изработени, с всички малки характерни детайли на старите коли. Някак ще знаеш, че завинаги ще си я запази, още повече и че му е страст.
    И аз за това се сетих. Сигурно е, че ще се зарадва.

Другото е книга, аз това подарих на приятеля ми за рождения му ден, а се познавахме от месец, ходехме от 2 седмици.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Както казаха преди мен-макет на стара количка е добра идея,но някак не ми се вижда компактно.Помисли от какво виждаш че има нужда.Няма смисъл да му подаряваш вещи,които не биха му влезли в употреба.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Зависи дали искаш нещо символично или полезно. Има едни малки колички, като детска играчка, но страшно добре изработени, с всички малки характерни детайли на старите коли. Някак ще знаеш, че завинаги ще си я запази, още повече и че му е страст. Нагоре предложиха въдица, флашка и т.н - полезни и според хобитата му подаръци
    И аз съм за количката

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Първото нещо, което ми дойде в главата беше, като идеята на момичетата по горе. Модел на някоя кола-антика мисля, че ще го зарадва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си