- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За разстоянието и търпението
Здравейте, бих искала да чуя обективно мнение и ще се опитам да го дам накратко.
Заедно сме от 10 месеца някъде, проблемът е този: запознахме се миналото лято, той е от друг град, лятото работеше в един курорт. Аз живея в Бургас и нямахме проблем с виждането, но това само докато работеше. После се наложи да се прибере в града си, а след това да отиде да учи в друг (малко е заплетено). Виждахме се 1 месец и след като замина стана много трудно. Първо, че не се познавахме, второ, че сме супер различни, всеки със свои разбирания и много различен начин на живот, различни семейства и т.н. Даже не знам как се съгласихме да караме връзката на разстояние. Беше много трудно през тези 10 месеца със хиляди караници, кавги, стигна се веднъж до раздяла даже. Виждахме се 1-2-4 пъти в месеца, понякога с повече късмет и по-често. Аз пътувах при него, тъй като той нямаше възможности.. Като сме се виждали сме си изкарвали страхотно, имаме различия, но ги преодоляваме, с времето се напаснахме. След около 2 месеца и половина аз ще живея в града, където той учи (не съм го решила заради него). Сега за лятото работим пак в различни градове, пак ще сме на разстояние. Не знам защо, но на мен ми се отразява по-трудно това постоянно разстояние, като се виждаме времето минава страшно бързо и после пак броим дните да се видим. Той кара нещата по-леко, не се вглъбява, не го мисли, аз се опитвам да съм така, но не ми се получава, много емоционална съм. Проблемът е, че напоследък ми е много трудно така, а реално остават 2 месеца докато ще сме в един град и ще се виждаме нормално. Аз работя в по-малък град, където не познавам много хора и излизам по-рядко, той пък е в Слънчев бряг, където е по-различно, излиза си, дискотеки, партита, приятелки. Не ми е кофти заради това, а че няма кой знае какво за вършене в моя град. Гледам да съм заета, да правя нещо и да не се вглъбявам, ама не винаги се получава. Тъпо ми е, че имам усещането, че няма да изтърпя 2-3 месеца, което е много лигаво. Не знам какъв съвет може да ми дадете, но ако има нещо, споделете..![]()
Винаги връзките от разстояние са трудни и даже много рядко се задържат ... в твоя случай цели 10 месеца :О ... че мойта най-дълга връзка не е била толкова . Издържала си до сега , не виждам проблем за още 2 месеца , но се си мисля , че после ще започнат проблемите , като сте вече постоянно заедно или "нормално" , както ти го наричаш ...
За мен лично е безмислено да се чака , да се опитваш да си пропиляваш времето докато се видите и така , но явно е нещо силно и не си струва на финалната права да се откажеш ...![]()
Последно редактирано от Fizz : 07-05-2013 на 08:08
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Толкова си издържала, ще издържиш и още 2 месеца. Друг е въпроса, ако имаш и други колебания, които не си признаваш дори пред себе си.
П.П: С доостатъчно желание дори в най-забутаното село може да се намери какво да се прави.![]()
Струва ми се, че ти гледаш по-сериозно на тази връзка от него...
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
аз пък не мисля така... може просто човека наистина да се опитва да не мисли по тоя начин щото е видял,че нещата не се получават
по темата: 10 месеца си издържала сега за някакви си 2 месеца ... я се стегни .. ако наистина искаш да си с тоя човек и наистина ви е хубаво задно не виждам защо просто не опитате тия 2 месеца да се виждате по-често,за да ви минат по-леко и да ''издържиш''докато сте в един град..
а да - и като не излизаш често просто започни и си намери занимания .. щото половината ти проблеми идват от твоето премисляне на нещата... човек без проблеми му се вика,зорлем се вреш между шамарите
Ако нещата не се получаваха, щеше да тегли една майна отдавна, защото не е от момчетата, които ходят с някоя просто, за да има някой до него. Относно стягането, ще се стегна, просто на моменти е кофти. Иначе относно това, дали ще лъснат някои неща като се преместя, ще лъснат, няма как да няма изненади, дори и да познаваш някого много добре.![]()
Аз съм бил в твоята ситуация ,накрая като бяхме на едно и също място ,проблемите които имахме преди изчезнаха да ,но се появиха още по гадни и непоносими.Общо взето си загубих времето в чакане ,за някого който определено не заслужаваше.Смисъл,че винаги има начин ,за по често виждаме ,за по здрави отношения и за доказване на чувства и емоции.Ако той не го прави ,няма смисъл да го правиш и ти забавлявай се повече ,не го мисли толкова.Не го слагай на 1во място ,излизай с други момчета ,разсейвай се и като дойде време да живеете в един град ще видиш какво ще стане,ама не го приемай на твърде сериозно ,лято е забавлявай се ! Какво като са минали 10 месеца ,осъзнай се по рано без значение ,че остават 2 месеца.