.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Пъпките

Hybrid View

Angry Пъпките

Здравейте ! Нова съм във форума и не знам дали има точно такава тема , но ако има моля някой да ми даде линк към нея. Надявам се тук да споделяме мнения и опит за "борбата с пъпките". Какво ви помага да се справите с тях ? Какво бихте препоръчали или по-точно ако някой използва продуктите от серията " Acne Out" да сподели мнение за тях

Голям фен Аватара на pepa97
    Айде и аз се включваммм.... сега видях в Grabo това http://grabo.bg/bez-akne-0gb5g7 и не знам дали ще помага ,но мисля да пробвам..от 3 години с акне писнааа МИ .. нито garnier ,нито acne out ..kalpazanka ми препоръча едни други неща и сега събирам пари да си ги купя...пробвам с най-простичките лекове : розова вода ,хума ,паста за зъби , бадемово масло... абе моите пъпки са такива ИНАТИИ като мен че просто нямат равна ..та така де , ти каква козметика използваш ?
    П.С ходя на козметичка от 2 месеца ,замацва положението за 1 ден ,кожата ми става малко по-добре ,но ОТНОВО с пъпки ..и след 3-4 дена е повече от ужасна... направо ужас...и между другото мисля да почвам хомеопатия ..не знам дали ще помогне ,но аз не съм много търпелива,а трябва 6 месеца да се приема хомеопатията ,за да видиш ефект ..аз не знам дали 1 месец ще издържа с хапченца ,те 6 искат... ии да ,сподели твоето мнение

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Айде и аз се включваммм.... сега видях в Grabo това http://grabo.bg/bez-akne-0gb5g7 и не знам дали ще помага ,но мисля да пробвам..от 3 години с акне писнааа МИ .. нито garnier ,нито acne out ..kalpazanka ми препоръча едни други неща и сега събирам пари да си ги купя...пробвам с най-простичките лекове : розова вода ,хума ,паста за зъби , бадемово масло... абе моите пъпки са такива ИНАТИИ като мен че просто нямат равна ..та така де , ти каква козметика използваш ?

П.С ходя на козметичка от 2 месеца ,замацва положението за 1 ден ,кожата ми става малко по-добре ,но ОТНОВО с пъпки ..и след 3-4 дена е повече от ужасна... направо ужас...и между другото мисля да почвам хомеопатия ..не знам дали ще помогне ,но аз не съм много търпелива,а трябва 6 месеца да се приема хомеопатията ,за да видиш ефект ..аз не знам дали 1 месец ще издържа с хапченца ,те 6 искат... ии да ,сподели твоето мнение
    И аз мисля да пробвам това от Grabo и дано най-после да намеря нещо , което да има ефект , защото всичко друго коетожсъм ползвала е нямало почти никакъв :/ Иначе в момента ползвам Acne Out лосиона ,а преди Garnier Pure Active Oil Control Brusher... но без резултат :/ За моя радост поне имам пъпки само по челото , а не по цялото лице както повечето от приятелките ми Преди около 3 месеца отидох на козметичка за първи път и резултата беше катастрофален .. бях червена като домат не 1/2 дена , а 2 седмици , а пъпките ми станаха още по-зле , кожата ми ли е проблема или съм попаднала на "къдърна " козметичка не знам..

Утре може да пусна снимки как изглежда акнето ми ако мислите ,че преувеличавам..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Утре може да пусна снимки как изглежда акнето ми ако мислите ,че преувеличавам..
    Пусни, на мен ми е интересно. :д

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Навсякъде съм чела, че крем Здраве помага. И наистина има ефект.

Cool

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Навсякъде съм чела, че крем Здраве помага. И наистина има ефект.
    И аз ползвам серията на Здраве против акне и съм много доволна

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ivasimeonova Виж мнението
    Здравейте ! Нова съм във форума и не знам дали има точно такава тема , но ако има моля някой да ми даде линк към нея. Надявам се тук да споделяме мнения и опит за "борбата с пъпките". Какво ви помага да се справите с тях ? Какво бихте препоръчали или по-точно ако някой използва продуктите от серията " Acne Out" да сподели мнение за тях
    Аз си ползвам активния лосион Акне аут в комбинация с измиващ гел http://www.aptekaslonik.pl/images/pr...zel-400ml2.jpg и http://www.leguidesante.com/images/p.../6135362-2.jpg

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Използвам активния крем Acne out, както и сапуна и съм доволна. Също използвам крем за освежаване и матиране на кожата с краставица и зелен чай. ФДТ ми лек и антибактериален, но лятото дори и него не използвам, главно защото е топло и не е приятно, но и вече виждам резултати от Acne out и нямам такава нужда от прикриване на петната. Коректора ми също повече стои в козметичната чантичка и съм много щастлива.
    Едит: измивам си лицето с оризови трици Христина

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ракия за почистване
    и някое друго кремче за след това -.-

Супер фен Аватара на weheartiit
    http://sajavlapackat.se/wp-content/u...isturiser.jpeg - пробвай това антибактериално кремче
    взех си го преди няколко дни за около 12 лв.
    съдаржа силицилова киселина и изгаря пъпчиците.
    като се намажеш пари леко на лицето,затова мацвай само пъпките.
    иначе и аз имам лоши опити с козметички,сега си записах час при някаква където
    много ми я хвалят и дано наистина ми помогнее

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аз имам маската и измиващото 2 в 1 от тази серия на Неутроджина и не съм никак доволна

Град
    пространството на Дисе
    weheartiit, гугутко, сАлицилова е киселината. Мацай на цялото лице, за да уеднаквиш клетъчния търновър и да пребориш хиперкератозата, която е част от акнето.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на weheartiit
    съжалявам,моя грешка
    на цялото лице много ми пари
    не знам,аз съм доволна засега ако иска авторката да пробва

Супер фен Аватара на mayaaa
    Аз какви ли кремове не мазах, ама не, 3 години с акне. Сега обаче горе-долу се пооправих. Първо НЕ СЛАГАЙТЕ КОРЕКТОРИ ИЛИ ФОН ДЮ ТЕН. Най-добре не слагайте нищо, но в краен случай пудра. И това което за мое голямо учудване ми помогна беше ментов спирт (от 1%). Бяха ми го казали за ухапване и на мен ми хрумна да пробвам да си мажа и акнето. Не е перфектно, но е доста по-добре. Малко дразни, защото много охлажда, но се свиква.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Здравейте хора !
    Етоооооо обещаната снимка и моля ви без обиди ,достатъчно мисля как да се оправя и достатъчно ме обиждат в даскало ,пък и други обиди да търпя ...
    И така 3 години и не се маха .. дерматолози,козметици - в чудо съм се видяла !
    http://prikachi.com/images/167/6416167k.jpg
    Последно редактирано от pepa97 : 08-06-2013 на 19:37

http://www.aroma.bg/catalog/brand/zdrave-akne-stop-14/ за тези които използват Здраве Акне Стоп кое по точно използвате?

Цитирай Първоначално написано от suunerr Виж мнението
    http://www.aroma.bg/catalog/brand/zdrave-akne-stop-14/ за тези които използват Здраве Акне Стоп кое по точно използвате?
    Значи аз ползвам от здраве акне стоп,който ми е почти на свършване-измивния гел...сутрин си измивам лицето с него ,после един лосион ,който специално ми го направиха в аптеката ... значи ако го ползваш продължително време ще усетиш ефект,ако ти е по-мазна кожата обаче след това състоянието пак ще стане същото...ето за това не ми харесва и добре ,че свърши..поне мирише хубаво и зависи по колко слагаш ,но аз го изразходвах бързо.. Говорят за лосиона ,че бил много хубав.. и козметичката ми го каза ,но не знамм...който има мнение да казва,но поне цените наистина са приемливи !

токущо поръчах целия комплект

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    токущо поръчах целия комплект
    Честито да ти е !! ^ Пиши за продуктите като ги използваш 1-2 седмици дали има резултат ..

Честито да ти е !! ^ Пиши за продуктите като ги използваш 1-2 седмици дали има резултат ..
    ооок ;]
    аз нямам пъпки, но о твреме на време ми излизат
    сещате се код ЧЕРВЕНО и не ги понасям

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ооок ;]
    аз нямам пъпки, но о твреме на време ми излизат
    сещате се код ЧЕРВЕНО и не ги понасям
    Яснооооо никой не ги понася

Град
    пространството на Дисе
    pepa97, козметичката не е решение. Плюс това от тежката артилерия не си ползвала почти нищо, с изключение на акне аут лосиона, доколкото помня. Трябва ти комплексна грижа- да атакуваш бързо омазняващата се кожа, да регулираш състава на себума и да третираш гадината, която причинява възпаление. В раздела Здравни те бях насочила към козметика за първите две неща, а акне аут би ти помогнал за възпалението /него е редно да нанасяш на почистена кожа преди лягане/.
    Ако козметиката за мазна кожа и лосионът не ти помогнат, ще мислим варианти. Козметикът, обаче, не е решение.

P.S. Ако паричките за козметика ти се виждат много, заложи на серията Purritin на Iwostin- ползвала съм тестери на измивния гел и съм очарована. Мисля, че гелът е около 12 лева /не е много по-скъп от масово рекламирания гарние/.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    pepa97, козметичката не е решение. Плюс това от тежката артилерия не си ползвала почти нищо, с изключение на акне аут лосиона, доколкото помня. Трябва ти комплексна грижа- да атакуваш бързо омазняващата се кожа, да регулираш състава на себума и да третираш гадината, която причинява възпаление. В раздела Здравни те бях насочила към козметика за първите две неща, а акне аут би ти помогнал за възпалението /него е редно да нанасяш на почистена кожа преди лягане/.
    Ако козметиката за мазна кожа и лосионът не ти помогнат, ще мислим варианти. Козметикът, обаче, не е решение.

P.S. Ако паричките за козметика ти се виждат много, заложи на серията Purritin на Iwostin- ползвала съм тестери на измивния гел и съм очарована. Мисля, че гелът е около 12 лева /не е много по-скъп от масово рекламирания гарние/.
    БЛАГОДАРЯ !

Калпазанке, а какво ще кажеш за серията на Здраве против акне?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си