Здравейте.Не намирам друга гакава тема,а искам да науча за тази марка.Аз лично имам маслото за нокти и масло от гроздови семена.Ефект все още не съм видяла,но си ги купих едва преди 2-3 дни.Въпросът ми е какви продукти сте ползвали и от какво останахте най-доволни?
Ще се радвам да споделите![]()
Последно редактирано от bibssss69 : 07-05-2013 на 12:28
Ползвала съм бадемово, кокосово, пшенично масло и Стимуланта за коса.
Единствено от кокосовото не съм особенно впечатлена, не си заслужава.
Най-доволна съм от Стимуланта, за разтеж на косата единствено то ми помогна.
![]()
Използвала съм бадемово, пшенично, стимулант и масло за нокти. В момента използвам пшеничното и маслото за нокти. Доволна съм от тях. Иначе когато се бях подстригала по-късо и исках да ми израсте косата ползвах стимуланта и израснах този период от точно до раменете до около педя под тях.
Маслото за нокти, впрочем, е истинско чудо за лесно цепещите се мои нокти. Няколко заздравителя бях ползвала, но нищо не ми помогна така, както маслото за нокти. Планирам следващата ми покупка на "Икаров" да е отново стимуланта за коса, когато ми свърши пшеничното масло. :3
А самото пшенично масло как го ползваш?В маска за лице,коса?Аз обаче останах малко разочарована от моето,защото не знам как да го използвам.Пише,че може да се масажира лицето с него,направих го,обаче не ми попива,а уж е за мазна/смесена кожа,каквато е моята и сега нямам представа какво да правя с него.![]()
Четох,че и кокосовото вършило страхотна работа.Аз обаче мисля да си продължа с хининовата вода,докато не свърши и после да направя почивка.А след това съм решила да си взема стимуланта и бадемовото масло,защото помагало за бързия растеж.Иначе веднъж седмично си правя маска с мед и после косата ми е много мекичка :3
колко пъти сте се мазали (така да го кажа) със стимулант за коса аз имам цели два в къши пълни и само два пъти се мазах ;д
Аз лично не съм го ползвала,но 95 % от мненията,които четох са позитивни и решшх да го пробвам след известно време.А и един последен въпрос - ползвали ли сте маслото против стрии и какво мислите за него?Аз винаги съм си била пълничка,но сега ми се появиха стрии - едни червени,други побелели вече.За белите знам,че няма какво да направя и съм се примирила,обаче съм твърдо решена да премахна/залича повечето и най-вече да избегна появата им.
Ползвала съм бадемово и от жожоба. Доволна съм и от двете. Особено това от жожоба, слагам си по няколко капки спед баня и много добре ми изглежда косата.
Момичетата от форума казват, че маслото от арган не си струва на икаров.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имам пшеничния зародиш на Икаров и бадемовото масло кое от тях мога да ползвам за лицето и кое е по-хубаво?
http://www.ikarov.eu/pshenichno-maslo.html
http://www.ikarov.eu/bademovo-maslo.html
По темата - ползвала съм супер много масла и от всички съм доволна + стимуланта за коса + маслото против целулит + маслото за нотки.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Бадемовото масло е възможно да запуши порите и да се появят пъпки. За лице най-подходящо е, според мен, маслото от жожоба.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ползвала съм и продължавам да си ползвам маслото за нокти. Днес си купих бадемово специално за косата. Следващия път може стимуланта да взема. Бадемовото утре ще го пробвам преди да се изкъпя. Ако го намажа само по дължината, колко време да изчакам и да отмия?