.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Threaded View

Wink Какво изпитвам?

Здравейте,

На 19 години съм, реших да си направя експеримента и да ви разкажа историята ми.

На кратко - аз съм момче, преди месец, месец и нещо скъсах с приятелката ми.Причината беше, че се задушавах, тя искаше да знае всичко, а аз съм свикнал да имам "лично пространство", взех прибързано решение. Беше ми зверски гадно, но се съвзех и почти не се сещам за нея, само когато ми звъни... или съм с приятелките й... или в момента...
    След нея се забих с едно момиче. Беше яка, прекарах си екстра, после мацката ми завърза 2,3 тенекийки и ме остави на сухо с "надеждите" ми за... всъщност не ми беше само за секса, и си стоя зад думите ми!
    Освен тези събития най-добрата ми приятелка, която тайничко си харесвам от сумати години, продължава да ми лафи за "гаджетата й", кой заебала, кой обичала, с кой си играла... Днес се видях с нея и това ме подтикна да пиша тук.

Толкова е гадно - след няма и 1,2 седмици заминавам и няма да се върна в града ми с месеци, а имам чувството, че никой няма да се сеща за мен... само родителите ми, което е достатъчно, но все пак!
    Дори да оставя на страна тези 3 девойки, като се сетя за миналото и всичко през което съм преминал... Е, за 19 години не е кой знае колко, но за мен е важно - всяка една девойка е важна, защото е направила нещо за мен - нещо което ме е изградило

И сега ги няма... нито една от тях....

Чувстам се празен...

Просто исках да споделя, благодаря... и ако искате да кажете нещо, ще ви изслушам - обичам да ми говорят

Чувствам се ужасно! Някак самотен ... благодаря, приятна вечер.. достатъчно го редактирах вече!
    Последно редактирано от niceone94 : 07-05-2013 на 15:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си