- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелка или нещо повече?
Здравейте!Попринцип когато имам проблеми с момичета се допитвам до близки и приятели,
но сега ми е толкова объркано, че не знам кой да попитам.
Случката е следната:
От около 2 години с едно момиче сме много добри приятели.Когато станахме приятели
аз си я харесвах, но прекалено много ми хареса колко е приятна и си казах, че по-добре да ми е приятелка от колкото позната с която само разменям ''здрасти'' на улицата.Та времето течеше говорихме си всеки ден излизахме, смяхме се заедно, за 2 години приятелство не си омръзнахме дори за миг.Та идва моментът от преди няколко дни, когато си писахме във Facebook и тя се изпусна, че като говоря за X(едно момиче което ми е симпатично) и става гадно, понеже и казах, че когато си говори с момчета които я харесват ми става неприятно.Та така един вид си казахме, че все пак и 2мата не искаме да сме само приятели.Та от тогава нямам апетит всеки ден и пиша и я карам да си говорим за това, но тя просто го избягва казва ми, че ме харесва, но след това няма да сме си добри приятели както преди.Трогнах я на няколко пъти, но винаги когато просто няма как да ми откаже ми казва, че има работа(плачейки явно ако се водя от емотиконите) Та не ми дава мира това, че съм се заблуждавал толкова време и ви моля да ми дадете съвет.
Това го написах вчера докато неможех да вляза в сайта.Днес гледахме филм вкъщи през цялото време бяхме гушнати целунах я по бузата дори стана вапрос между другото колко я харесвам, но не сме говорили сериозно обаче все още немога да спя спокойно заради нея![]()
Еми, да на същото мнение съм, за това моля за съвет и не се примирявам със ''само приятели' :P
След като не искаш да сте само приятели - действай. Говори с нея (този път сериозно), обсъдете нещата, абеее бъдете щастливи и влюбени, не мога да разбера защо трябва да си поставяте някакви граници след като и двамата се харесвате - просто бъдете заедно![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ами просто поговори с нея.И двамата знаете че се харесвате какво по хубаво от това.Може малко да е объркана,но докато не поговорите по сериозно няма как да станат нещата,просто действай!
Пропилял си вече 2 години, недей пропилява още 2 ; )
--------------------------------------------------------
Другият път, вместо да я целуваш по бузата, давай смело по устата.
По принцип , шанса след връзката да сте приятели е малък , да не говорим , че дори и да се случи , ще е далеч по-различно ..
Реално бях в твоята ситуация преди месец-два , бях (даже все още съм) влюбен в "най-добрата ми приятелка" и не ми беше леко , но нямах проблем да си трая ... Година , две , обаче накрая стана доста болезнено и в крайна сметка седнахме да си поговорим , като стигнахме до извода , че няма да си разваляме приятелските взаимоотношения за връзка , която ще приключи рано или късно . Честно да ти кажа , не съжалявам за избора си и за решението до което стигнахме , даже ни сближи до някъде , а това че имам нещо повече , все вярвам , че ще изчезне ... Така или иначе , никога не бих съжалявал , защото в днешно време един добър приятел е много по-ценен от някаква си прищявка , малко са хората на които можеш да се довериш ...
Та , избора си е изцяло твой , ако слушаш някой от тук какво ти казва , винаги ще съжаляваш за избора си![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Реших, че ако и подаря един голям букет ще се съгласи, но пак питам тука щото искам да знам какъв букет би и се харесал![]()
THIS. Не искай съвет от жена за жена. Ще зопчне да ти говори за подаръци, цветя, любов и как трябва да й признаеш чувствата си. А ти не си путьо нали?
Е за твоя радост във форума има достатъчно мъже с големи органи, като например - АЗ.
Стига с тоя фейсбук. През чата ли ще й го сложиш? Спри да й пишеш, тя като те потърси и кажи да се видите. Ако не ще - следващата.
Е аз излизам с нея просто когато сме "фейс ту фейс'' тя винаги веднага обръща темата, а когато си пишем и е по удобно явно и говорим за това.Та баща ми моля те кажи ми как да постъпя![]()
Каква тема бе мой? Искаш да ти каже "Хайде да бъдем гаджета" ли?
Хвани я, целуни я и ако е доволна и ти ще си доволен. Ако не се изкефи - поне ще знаеш да не си губиш времето.
Напълно си прав, но както каза Fizz по-горе ми е много добра приятелка ако беше поредната бройка и без да пиша във форуми щях да съм направил това което ми казваш, но просто е заложено приятелство и не мога да рискувам така :S
Или действаш или си оставаш путьо, който си мисли какво е заложил.
Темата ти е на 5 дни ... 5 дни само се надъхваш ... що не вземеш да направиш нещо вече? Цял живот ли ще я ОБРАБОТВАШ И ДЕБНЕШ? Действай бе, лигльо.