.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на Hidayet

Question Отслабване или натрупване на мускулна маса

Не си харесвам бедрата. Не са ми дебели, но са малко по-едри и се опитвам да ги стегна и да отслабна. Коремът ми е плосък и навсякъде съм си ОК. Вкъщи имам велоергометър и всеки ден съм на него за известно време. Само че се опасявам, че краката по скоро не ми отслабват, а стават мускулести. Въпросът ми е ако си правя тренировки на него всеки ден ще отслабна ли или краката ще ми изглеждат едри отново заради мускулите?

Голям фен
    Град
    София
    Абе, от къде ги правите тия мускули толкова лесно с велоергометри, степери и нзкакво още?! Хората с години правят мускул, а вие с някакви си тренажори. Я, сподели, каква е тайната за "големите" мускули?
    Queen of the Damned

хахаха .. я вземи малко се успокой и се дръж на място. Първо не съм почнала от вчера с някакъв вид тренировка. Преди съм тренирала, но се случиха определени неприятни ситуации поради които не успях да продължа и се наложи за известно време да водя по застоял живот. И не знам каква е тайната на "големите" мускули. Точно това е , че не искам да правя "големи" мускули, а искам да отслабна.

Мега фен
    Тайната е в това,че кльощави моми си мислят,че имат много мускулна маса,а реалността е съвсем различна.

Повече от фен Аватара на ggb
    Отслабваш и губиш част от мазнините,стягаш и трупаш мускулна маса.Явно краката ти са се подули или са станали някакси по-твърди,а ти си мислиш,че са станали мускулести..Ако се правеше мускули(добре оформени) с велоергометъри и тренажори,никой нямаше да се занимава с тежести.
    at least it was before i fucked everything up

Цитирай Първоначално написано от ggb Виж мнението
    Отслабваш и губиш част от мазнините,стягаш и трупаш мускулна маса.Явно краката ти са се подули или са станали някакси по-твърди,а ти си мислиш,че са станали мускулести..Ако се правеше мускули(добре оформени) с велоергометъри и тренажори,никой нямаше да се занимава с тежести.
    Благодаря за смисления коментар. Това исках да знам, че с времето като продължавам ще загубя мазнините. И да като си стегна краката са ми някакси по-твърди и за това се чудех дали нещо ще ми пречи да отслабна. Мерси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си