.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Защото, приятел, учените са ПОТВЪРДИЛИ, че едно от НАЙ-ПЛАШЕЩИТЕ неща за някой хора е да да изглеждат неадекватно. Има момичета който приемат леко стърчащи косми от косата за неадекватен външен вид и се страхуват от подигравки или момчето което харесват да ги помисли за рошави, затова постоянно си заглаждат косите.

Защото, приятел, учените са ПОТВЪРДИЛИ, че едно от НАЙ-ПЛАШЕЩИТЕ неща за някой хора е да да изглеждат неадекватно. Има момичета който приемат леко стърчащи косми от косата за неадекватен външен вид и се страхуват от подигравки или момчето което харесват да ги помисли за рошави, затова постоянно си заглаждат косите.Има и други причини, например подсъзнателно да си завъртят кичур коса, когато си говорят с любимия си. А и начинът по които си формулирал въпроса си е малко грешен. Ако кажеш "защо жена се пипа", сякаш питаш защо всички жени се "пипат" по косата, по каквато и да е причина.

хахха ей тука попаднах на моята тема честно.... Амии аз от малка имам странен навик да си въртя косата ама още от много малка... правя го когато ми се спи, когато съм нервна или просто ей така , ама със сигурност не ми се прави секс като го правя и не е за да свалям някого. ии не се смейте , защото и аз съм чувала тълкувания когато жената си пипа косата, че се закача и търси флирт и секс Баба ми пък примерно е чела,че такива хора, които си въртят косата са с псиихични заболявания.
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Навик. Ако ми пречи и ме дразни или гъделичка. Понякога си играя с краищата това ме успокоява. При флирт също, за да привлечеш вниманието на човека към това което говориш. Отмятам я назад, символично означава, че се откриваш пред човека, за да те опознае повече. Т.е. откриваш си лицето,а не се криеш зад касите си. Много причини има и над повечето не сме се замисляли... просто го правим.
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Полъх с аромат на randomness.

The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay