.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    justlikeyou09
    Guest

На море в цикъл :smt076

Здравейте.Съжалявам,ако темата се повтаря ;s Имам един проблем .. На 11 юли заминавам на море и точно тогава се пада да ми дойде . Ще ходим с още 2 семейства и ще ми е много неудобно, ако това се случи ;s ;д Посъветвайте ме какво да направя .. Идеята с тампоните отпада,защото преди не съм ползвала и ще ми е некомфортно с тях,може би.Не искам да седя по цял ден на плажа и да не влизам във водата ;д Кажете какво да направя,моля ви. Btw : на 14 съм.
    Последно редактирано от justlikeyou09 : 07-06-2013 на 06:44

Мега фен
    Град
    Earth...
    Номер 1: Научи Български!
    Номер 2: Не ходи на море на 11-ти а мааааалко по-късно
    Номер 3: Виж Номер 1

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Ударна доза витамин Ц
    Не разбирам от какво може да ти е неудобно ти си единствена с цикъл..
    Дрън-дрън

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Няма да ти е некомфортно с тампоните. Вземи си от най-малките. Просто трябва да си го поставиш правилно. И аз мислех като теб, докато не ми се случи 3 години подред да съм в цикъл на морето.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    1. тампони
    2. хапчета
    3. стоиш по къси гащи на плажа

Избери си А витамин ц при мен не действа, намаля цикълът, но не го спира изцяло.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не sи ги ползвала и нямаш право да изразиш мнение отноsно това какви биха ти били. Пробвай ги и тогава ги зачеркни.

за тампоните говоря.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    1. тампони
    2. хапчета
    3. стоиш по къси гащи на плажа

Избери си А витамин ц при мен не действа, намаля цикълът, но не го спира изцяло.
    За отлагане, трябва да ги пиеш преди да ти дойде, а когато ги пиеш по време на цикъл - намаля.
    Дрън-дрън

Ако ще си отлагаш цикъла, консултирай се с лекар, не си експериментирай.
    Иначе може да си вземеш превръзки без крилца и да си сложиш на банския, за да можеш да се печеш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    По-добре не пробвай да си прецакваш цикъла с витамин Ц и каквито и да е други хапчета. Ако искаш можеш да пробваш тампони-трябва само да ги сложиш правилно.

Цитирай Първоначално написано от justlikeyou09 Виж мнението
    .. Идеята с тампоните отпада,защото преди не съм ползвала и ще ми е некомфортно с тях,може би.
    Ти дори не си сигурна дали ще ти е неудобно! Вземи си от малките, намести го правилно и се радвай на почивката!! Но не кисни постоянно във водата - ще се сбръчкаш като фъстък Шегувам се. Ами мога да ти кажа, че на мен също ми се е случвало и с тампони ми е удобно и не се притеснявам за нищо ^^
    Пробвай

Тампони ^^ Най-добрите ми приятели през лятото, няма нищо страшно, болезнено и неудобно, особено ако не си девствена (не се засягай, просто не знам), защото съм срещала момичета, които не са девствени, да реват, че трябва да слагат тампон..

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Тампони са най- доброто решение за морето,на мен почти всеки път ми се налага да използвам,просто го поставяш правилно и всичко е ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си