.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Red face Хей спортуващи момичета

Хей спортуващи момичета хайде да разменим малко опит!Дайте вашите програми за тренировка, хранителен режим и ваши снимки на прогреса който сте постигнали след спортуването! А по нататък и аз ще кача моя резултат!

Еми за начало 1во кажи на колко години си , спортувала ли си до сега и т.н повече информация и дали искаш да тренираш в домашни условия , фитнес и т.н ?

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Гледай програмата на Синди Крауфорд. Наистина добри упражнения.

на 14 съм и ни не мога на фитнес по добре нещо за в къщи
    а дали имам опит горе долу ами спортувам тичам,тренирам,лека атлетика и така

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Аз правя само клякания, лицеви опори и коремни преси, и то не често.. Чувствам се доволна от тялото си.

Аз също г.д правя същите опражнения но има и едни малко по различни например : Лягаш по груб ръцете ги слагаш зад тила и почваш да правиш с краката ножица ако ти е трудно и не можеш пробвай да сложиш ръцете под дупето :Д друго което може да правиш и има ефект пак лягаш по груб ръцете отново зад тила краката един до друг и ги повдигаш едновременно нагоре определено стяга коремната област

ок тенкс ще го пробвам аз правих и някой други които намерих на клипчета в нета

Голям фен Аватара на chushkopek
    С клипчета в нета няма да стане работата, кажи какво целиш.

Аз тренирам лека атлетика сериозно.Работи по частта от тялото си,която искаш да оформиш здраво и резултатът ще те изуми.Но тичането помага най-много за всяка част от тялото корем,крака,всичко.

Така и аз от скоро започнах да спортувам и леко да намалям храните .. Относно спортуването в момента правя програмата на Jillian Michaels 30 Day Shred и съм на Level 1 .. Тази програма е 30 дневна и е разделена на 3 нива. Едно ниво е 10 дни. В ютуб има клипчета и на 3 нива .. Опитвам се и да не ям сладки изделия и намалям количеството храна .. Общо взето е това ..

Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Така и аз от скоро започнах да спортувам и леко да намалям храните .. Относно спортуването в момента правя програмата на Jillian Michaels 30 Day Shred и съм на Level 1 .. Тази програма е 30 дневна и е разделена на 3 нива. Едно ниво е 10 дни. В ютуб има клипчета и на 3 нива .. Опитвам се и да не ям сладки изделия и намалям количеството храна .. Общо взето е това ..
    Може ли да дадеш линкове към клипчетата в ютуб?

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 - 1 ниво
    http://www.youtube.com/watch?v=HxvLerfthAA - 2ниво
    Ниво 3 е изтрито и за това може да го гледате тук http://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI последните 30 минути би трябвало да е 3 ниво .. Успех

Аз преди време свалих много килограми с програмата на Уинсдор Пилатес и правилната храна. Сега започнах зумба. Доста е забавно и ефективно, разбира се с храната и бягане
    n0 mus1с, n0 l1f3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си