.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Голям фен Аватара на sword
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Edit: Не, всъщност няма да развалям купона, не си струва.
    купона има нужда от заключение, включи се

Цитирай Първоначално написано от sword Виж мнението
    купона има нужда от заключение, включи се
    Просто се почувствах излъгана, защото това, което авторката пише тук...Абе, прикрила е разни факти, а аз бях искрена.

Например се е запознала с приятелят си, докато си купува амфети.
    А англичанинът го е откраднала от братовчедка си, били са пияни (тя на 12) и после братовчедката й се е изпикала на пода (!?!?) - така се забавлява елитът.
    Девойчето е от Перник и няма да казвам слава на каква й се носи там.
    Работа не си намира, защото хората със синя коса и кубинки рядко намират. (been there, done that)
    Пише как е била НА Испания и псува потребители на ебане, и майки, когато й кажат, че не е хубаво да се злоупотребява с хапчета.
    Пуснала е тема как баба й и баща й пърдят на масата и т.н. гнусотии, и много я дразнело.
    И такива...Неелитни и нискорангови неща. Разочарована съм. Все тая...
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Просто се почувствах излъгана, защото това, което авторката пише тук...Абе, прикрила е разни факти, а аз бях искрена.

А англичанинът го е откраднала от братовчедка си, били са пияни (тя на 12) и после братовчедката й се е изпикала на пода (!?!?) - така се забавлява елитът.
    Девойчето е от Перник и няма да казвам слава на каква й се носи там.
    Работа не си намира, защото хората със синя коса и кубинки рядко намират. (been there, done that)
    Пише как е била НА Испания и псува потребители на ебане, и майки, когато й кажат, че не е хубаво да се злоупотребява с хапчета.
    Пуснала е тема как баба й и баща й пърдят на масата и т.н. гнусотии, и много я дразнело.
    И такива...Неелитни и нискорангови неща. Разочарована съм. Все тая...

Ахахахахахах, аз мисля, че ти си филмираната тук. Само не знам това за англичанина откъде го измисли. И не разбирам защо ти е да си съчиняваш истории за човек, който не познаваш и който никога няма да познаваш.
    FUCK OFF, съжалявам теб и повечето българи, че още живеят в тъмните векове. Както мога да ходя в най-раздърпаните си дрехи и с кубинките си, мога да съм облечена и с пола или рокля и да нося високи токчета. Защото съм жена и мога да си го позволя, и мога да бъда точно това, което искам да съм.
    А за темата за баба ми - там съм достатъчно категорична в изказванията си. И какво от това? Има ги тия неща, но ти явно си решила да ми вадиш кирливите ризи или по-скоро да ги сътворяваш с развинтеното си въображение, да ги поомазваш, да ме очерняш. Но хайде, ще ти направя "кефа". Отива ми черното. Не знаеш колко много ме вълнува, че съм обсъждана във форум от съвсем непознати, които никога няма да ме познават, никога няма да знаят истината, че живеят в свой виртуален свят и не искат да се срещат с действителността. "Хората не искат да чуят истината, за да не им се разбият илюзиите" - Ницше. Знам, че няма да спрете да злословите нито ти, нито други, които не искат да ме виждат щастлива и се дразнят от това, просто искам да сте наясно, че няма да ме сринете, живейте си с омраза в собствените си светове.

Цитирай Първоначално написано от byntar4eto Виж мнението
    Ахахахахахах, аз мисля, че ти си филмираната тук. Само не знам това за англичанина откъде го измисли.

+ че хората говорят, не е толкова сложно....
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Все повече имам усещането,че си постнала тази тема,защото искаш да го кажеш това пред някой (или да се похвалиш), а няма пред кого.Или пък просто очакваше как ще се появят хора,които ти обясняват колко уникална си и на какво високо ниво си и как по перфектна от теб няма и няма смисъл изобщо да обръщаш никакво внимние на простосмъртните изчиствайки съвестта ти заради нещата,които те гризат.Или пък да ти обяснят,че всъщност по перфектни хора от тези в твоите връзки няма на света
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Все повече имам усещането,че си постнала тази тема,защото искаш да го кажеш това пред някой (или да се похвалиш), а няма пред кого.Или пък просто очакваше как ще се появят хора,които ти обясняват колко уникална си и на какво високо ниво си и как по перфектна от теб няма и няма смисъл изобщо да обръщаш никакво внимние на простосмъртните изчиствайки съвестта ти заради нещата,които те гризат.Или пък да ти обяснят,че всъщност по перфектни хора от тези в твоите връзки няма на света
    За втори път:
    Цитирай Първоначално написано от byntar4eto Виж мнението
    Ще започна с това, че не пиша тук, само за да получа съвет или мнение, а по-скоро да излея разпилените си мисли нейде. Да ги разкарам, да не са вътре в мен, да ги видя с очите си и след това да взема решение, защото вариантите ги знам, само ми е непреодолимо трудно да избера.
    Четете по-внимателно, като ще отпращате обвинения. Вече коментирах това с "търсенето на внимание" от галантни анонимни потребители.

Град
    София

+ че хората говорят, не е толкова сложно....

Това не е така. Братовчедка ми е виждала бившия ми приятел веднъж лятото, когато бяхме във връзка. А това, което цитира беше отпреди това. И си е истина, но не съм била с "англичанина" тогава. И има кой да го потвърди. Хаха. А хората говорят каквото си искат, истината обаче е някъде далеч от хорските приказки, без да се интересува от тях. Именно затова не ти се сърдя, че злословиш. Няма какво да крия. Истината си я знам и докрай ще държа на нея.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си