- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не е от моя ранг
Просто се почувствах излъгана, защото това, което авторката пише тук...Абе, прикрила е разни факти, а аз бях искрена.
Например се е запознала с приятелят си, докато си купува амфети.
А англичанинът го е откраднала от братовчедка си, били са пияни (тя на 12) и после братовчедката й се е изпикала на пода (!?!?) - така се забавлява елитът.
Девойчето е от Перник и няма да казвам слава на каква й се носи там.
Работа не си намира, защото хората със синя коса и кубинки рядко намират. (been there, done that)
Пише как е била НА Испания и псува потребители на ебане, и майки, когато й кажат, че не е хубаво да се злоупотребява с хапчета.
Пуснала е тема как баба й и баща й пърдят на масата и т.н. гнусотии, и много я дразнело.
И такива...Неелитни и нискорангови неща. Разочарована съм. Все тая...
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Ахахахахахах, аз мисля, че ти си филмираната тук. Само не знам това за англичанина откъде го измисли. И не разбирам защо ти е да си съчиняваш истории за човек, който не познаваш и който никога няма да познаваш.
FUCK OFF, съжалявам теб и повечето българи, че още живеят в тъмните векове. Както мога да ходя в най-раздърпаните си дрехи и с кубинките си, мога да съм облечена и с пола или рокля и да нося високи токчета. Защото съм жена и мога да си го позволя, и мога да бъда точно това, което искам да съм.
А за темата за баба ми - там съм достатъчно категорична в изказванията си. И какво от това? Има ги тия неща, но ти явно си решила да ми вадиш кирливите ризи или по-скоро да ги сътворяваш с развинтеното си въображение, да ги поомазваш, да ме очерняш. Но хайде, ще ти направя "кефа". Отива ми черното. Не знаеш колко много ме вълнува, че съм обсъждана във форум от съвсем непознати, които никога няма да ме познават, никога няма да знаят истината, че живеят в свой виртуален свят и не искат да се срещат с действителността. "Хората не искат да чуят истината, за да не им се разбият илюзиите" - Ницше. Знам, че няма да спрете да злословите нито ти, нито други, които не искат да ме виждат щастлива и се дразнят от това, просто искам да сте наясно, че няма да ме сринете, живейте си с омраза в собствените си светове.
Все повече имам усещането,че си постнала тази тема,защото искаш да го кажеш това пред някой (или да се похвалиш), а няма пред кого.Или пък просто очакваше как ще се появят хора,които ти обясняват колко уникална си и на какво високо ниво си и как по перфектна от теб няма и няма смисъл изобщо да обръщаш никакво внимние на простосмъртните изчиствайки съвестта ти заради нещата,които те гризат.Или пък да ти обяснят,че всъщност по перфектни хора от тези в твоите връзки няма на света![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Например се е запознала с приятелят си, докато си купува амфети.
А англичанинът го е откраднала от братовчедка си, били са пияни (тя на 12) и после братовчедката й се е изпикала на пода (!?!?) - така се забавлява елитът.
Това не е така. Братовчедка ми е виждала бившия ми приятел веднъж лятото, когато бяхме във връзка. А това, което цитира беше отпреди това. И си е истина, но не съм била с "англичанина" тогава. И има кой да го потвърди. Хаха. А хората говорят каквото си искат, истината обаче е някъде далеч от хорските приказки, без да се интересува от тях. Именно затова не ти се сърдя, че злословиш. Няма какво да крия. Истината си я знам и докрай ще държа на нея.