- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не е от моя ранг
Моля.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да, да. "То всичко е такова, каквото е но искам да го възприемате по удобен за мен начин, който ме представя в хубава светлина". Ми, не, бейби. Не може всички в този живот да те харесват. Особено пък с това поведение.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Добре, бейби, ако наистина това целях - да се харесвам на всички щях ли да имам този мироглед, този стил, щях ли да бъда толкова смела и дръзка да показвам истинското си аз, да изпъквам с индивидуализъм в повечето среди? Щях ли да се изправям гордо срещу несправедливостите, които в ежедневието си масата народ подминава. Няма да ти се обяснявам каква съм, не ти искам вниманието.
Щеше и го правиш. Защо? Защото получаваш повече внимание, има повече драма и можеш да изразяваш псевдо-интелектуалните си ексцесии, под формата на "писане".
За подчертаното - лол, за това и темата, да. Айде, копирай ми сега онова как е просто, за да я видиш ти - ми, има си уърд за това, бе. Не важиш, излагаш се.
P.S: Значи мирогледът ти, стилът ти и смелостта ти се определят спрямо целите ти?
И обясни ми, ако наистина си толкова елитна и богата какви са тези несправедливости? Дилърът няма как да върне от стотачка? Учителите ти искат да учиш? Имаш вечерен час? Татко не дава да си на диета? Детската ти "любов" е свършила? Защо ли повечето хора подминават тези неща? (И то с усмивка, не с негативизъм като теб.) Че Геварата ми тя, опълчила се срещу всичко от което извлича. (А, ако не успяваш да извличаш от тези "несправедливости" си преосмисли интелектуалните възможности.)
Последно редактирано от AngelAntichrist : 07-11-2013 на 03:03
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Ще помоля, като не схващаш нещо написано от мен да не го коментираш. Както и да научиш значението на думите, които използваме. Виждам, че доста се стараеш и опитваш да ме засегнеш със зле изкърпени обвинения, но не ти се получава. Нито се аргументираш, нито говориш истини.
За пореден път, не искам ничие внимание - не можеш да кажеш какво АЗ искам, колкото и да се мислиш за висша.
Никъде не съм казвала, че съм елитна или богата. Много се обърка ти, ама така е като се напъваш толкова много да ме изкараш черна. Дори и да бях несправедливостите пак щеше да си ги има и аз пак щях да се изправям срещу тях. Не се занимавам с дилъри, ти от толкова истории и приключения с такива, явно и в момента си във филм. Събуди сеееееее!!! Учителите ми искат да уча? Твоите не искат ли? Учителите ми имат достатъчно респект за мен и знаят възможностите ми. Не виждам това защо трябва да е в графа „несправедливости“ - за теб образованието може да не е от значение, но това не се отнася за всички, нали знаеш? Имам вечер час, точно така, и го спазвам. И отново не е несправедливост. *Няма ли да напишеш нещо подкрепено с доводи, най-после?!*. Най-често АЗ приготвям храната вкъщи, с тате имаме много сходни вкусове. Наистина си смешна, обаче. Детската ми любов си остава завинаги с мен, в моето съзнание, за мен тя още не е свършила. Един ден може и да свърши, но засега още не е. Сладникавия ѝ вкус още е в ума ми. Но защо да е несправедливост, скъпа? Това са нормални неща от живота - ако беше вечна, ако не беше свършила това щеше да бъде странно, защо да го мисля за несправедливо? Не, аз съм горд оптимист и вярвам, че най-доброто предстои. Негативизмът ми е насочен към други неща като злобата и нещастието, което цари покрай такива като теб.
До тук нищо вярно не написа, ти имаш по-голяма нужда да си преосмислиш интелектуалните възможности. Аз съм достатъчно убедена в своите, благодаря ти за загрижеността.
Последно редактирано от byntar4eto : 07-11-2013 на 07:12
Не си преценила добре мястото за излияния.
Опитваш се да представиш нагледна оценка за себе си пред съфорумниците, за да могат, разбираш ли, да не останат с грешно впечатление и всичко да е точно. Противоречието ти идва от следващите коментари, в които усилено обясняваш непукизма си. Следват още безброй оправдания. За кво си си била правила труда да просветляваш хората при факта, че нямало начин да те опознаем напълно в цялата ти светлина. Чей, че и аз започнах да се (п)обърквам..
Смятам, че хронологията е ясна на всички - манипулиране на детето от самото му раждане, втълпени са му чужди идеи и догми, дето да следва. Гадженца, мадженца, луди и млади да си топнем чушлето, да си вземем от всички блага на планетата - и тва е следствието от манипулативните методи на системата, които видиш ли, ни замътиха мозъка и ся се чудим как да се себеизразим. Да, ама звеното си стои там и чака да фрасне горкото момиченце, когато е най-беззащитно. Що? Щото ония лайна, дето се подвизават родители са дали мило и драго детето им да има осигурено бъдеще, ама не са се сетили, че и то може би е живо същество.
Дечко, ще ме прощаваш, ама яко се изнервих. До последния момент се двоумях дали да си отворя устата. На много като теб съм им изчела и наслушала простотиите. Ти се чудиш защо се разви такава драматизация - щото хората не са сляпи, бе. Всички са го минали тва под една или друга форма, опитвайки се да ти дадат няква насока, ама ти с рогата напред не се оглеждаш около себе си. Спри се за момент, живота е пред тебе.
Форума не мястото за това, което си избрала да покажеш. Тия неща се показват и доказват на значими за теб личности, на близките ти, не на цял слой общество. Ако толкова желаеш да бъдеш това, което ни показваш че си, следвай си го и върви по тоя път без да го натриваш в носовете на другите.
Отзад напред - да, хубаво правя го! Близките ми ме познават, знаят коя съм - с всичките ми негативи, но и с всичките ми добродетели. И си ме приемат, може би, защото нямат избор и все пак. Никъде не съм писала, че тука никой не е минал през това, съгласна съм с това. Много изопачавате думите ми „БЕ“.
И пак, за пореден път, не съм тук, за да „натривам в носовете на другите“... Иначе, мхм, благодаря за коментара.
Valar morghulis!
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Лъъъв...
^ не си вади погрешни изводи![]()
P.S. Valar morghulis!
както казах
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Мисля, че всички във форума ти отвръщат така заради начина, по който си написала цялата история. Това е форум с най-обикновени въпроси. Когато създаваш нова тема ти се появява поле, в което не би трябвало да пишеш роман по действителен случай, примерно. А и самото заглавие на темата: "Той не е от моя ранг". Как така имате рангове? Да не би ти да си преуспяваща?
Това за ранговете ми го втълпиха нашите и приятели, реших, че е станало ясно от това, което изписах. Той е прекрасно същество, с всичките му грижи и цялата му обич, но има и своите минуси. Имах нужда от време, но вече съм сигурна, че те не са пречка. Съответно темата е изчерпана. Искам да съм с него, искам той да ме учи на неговите гледни точки, а аз него - на своите. Не е ли това смисъла на една връзка? Да опознавате света ръка за ръка, трудност след трудност, да усещаш опора, да се наслаждаваш на малките тривиални неща от ежедневието, заедно с човек, на когото държиш?
Още ли я дъвчете тая тема бе.
Явно каквото и да ѝ говорите, тя няма да осъзнае каква е реалността. Оставете я да си мисли каквото иска.![]()
Точно това казах и аз. Щом, както казваш, си ти е добре в твоята реалност (според мен няма моя и твоя реалност, тя си е една единствена, но все пак да приемем, че има) няма смисъл да ти наливаме повече разум в главата. Абсолютно нищо не искам от теб. Недей да ми изопачаваш думите.![]()
Реалност, не в действителния ѝ смисъл, а че виждаме нещата по различен начин, това имах предвид. Както и да е. Досега разум никой не ми е наливал, само да упомена. От написаното по-горе „Явно каквото и да ѝ говорите, тя няма да осъзнае каква е реалността.“ сякаш не ти харесва това, не ти харесва, че каузата се проваля „да ми се налее разум“, затова питах какво искаш от мен. Щом не искаш нищо, благодаря и приятен ден!
Последно редактирано от byntar4eto : 07-11-2013 на 08:31
Авторката:
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
![]()
Тая тема си я принтирай и я прочети след 5 години. Ако не ти е траги-комично смешна, значи си все още малката лигла от преди няколко лета.
бтв, пробвай да пишеш художествена литература, отдава ти се. Но не и да занимаваш по този начин хората с проблемите си.
dgdg
^По какво реши, че авторката е тъпа?
Не съм чела изцяло коментарите /и глупостите и/, но това, което съм прочела и видяла е едно объркано момиче, което минава през фаза, която 99% от нас са вкусили. БлъдиДриймър, самата ти се намираш в същото положение като авторката. Да ти го докажа ли, вадейки темите ти, където смяташ, че си "различна и уникална" и други синоними?
Темата е един голям шит. Историята, съм сигурна, е преувеличена, доукрасена, за да представи онова, което авторката е изпитвала. А често това, което изпитваме няма нищо общо с реалната ситуация. Авторката е объркана, в период на "откриване" и "живеене". Експериментира; вълнува се от "лошия батко", който пуши всичко; налива се с алкохол някои вечери, за да "удави мъката си"; има проблеми вкъщи; поставена е някаква отговорност на раменете и, които повечето и връстници нямат; и оттам решава, че целия и живот е шит. Повярвай ми, зная го, защото и аз имах такъв загубен период.
Искам да кажа, че скачаш в огромни и надявам се/почти вярвам грешни заключения за авторката. Сигурна съм, че след 5 години авторката, която виждаме сега няма да има нищо общо с жената, която ще бъде тогава.
Въздържай, БлъдиДриймър, от подобни тинтири минтири. Изтрий категоричността си.