.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Мисля, че всички във форума ти отвръщат така заради начина, по който си написала цялата история. Това е форум с най-обикновени въпроси. Когато създаваш нова тема ти се появява поле, в което не би трябвало да пишеш роман по действителен случай, примерно. А и самото заглавие на темата: "Той не е от моя ранг". Как така имате рангове? Да не би ти да си преуспяваща?

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Мисля, че всички във форума ти отвръщат така заради начина, по който си написала цялата история. Това е форум с най-обикновени въпроси. Когато създаваш нова тема ти се появява поле, в което не би трябвало да пишеш роман по действителен случай, примерно. А и самото заглавие на темата: "Той не е от моя ранг". Как така имате рангове? Да не би ти да си преуспяваща?
    Това за ранговете ми го втълпиха нашите и приятели, реших, че е станало ясно от това, което изписах. Той е прекрасно същество, с всичките му грижи и цялата му обич, но има и своите минуси. Имах нужда от време, но вече съм сигурна, че те не са пречка. Съответно темата е изчерпана. Искам да съм с него, искам той да ме учи на неговите гледни точки, а аз него - на своите. Не е ли това смисъла на една връзка? Да опознавате света ръка за ръка, трудност след трудност, да усещаш опора, да се наслаждаваш на малките тривиални неща от ежедневието, заедно с човек, на когото държиш?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си