До невероятно милите и галантни личности, които си позволяват каруцарски изрази, а паралелно с това парадират за култура:

Защото си нямам никаква друга работа, затова съм дошла тук, за да изграждам пред непознати анонимни потребители великолепен образ на самото изящество, защото съм твърде самотна и разчитам само на вас, затова съм тук, за да събирам комплименти и да ви занимавам със своя живот, защото това ми доставя огромно удоволствие!!!! Хахахахаха!

Част от потребителите тук сте твърде груби, невъзпитани, изнервени, отчаяни и аз нямам намерение да пиша нови коментари, в които се казва едно и също. Достатъчно изчерпателна бях в предишните си коментари. Това, че вие гниете отвътре не ме прави мен грешната. Не сте велики, като обиждате и изтъквате грешките, които аз самата признавам. Не сте гении, жалки сте. Като сте толкова мъдри, покажете ми с прости невраждебни думи къде греша, дай ми съвет, като съм дошла тук за това. Явно не сте научени на добродетел, само омраза да се лее. Погледнете се отстрани колко сте съсипани от негативизъм.
Не съм грешна, не съм кифла, не можете да ме опознаете от това, което изписах досега, не можете да правите радикални изводи за мен. Не съм и целяла да ви се издигна в очите, не съм дошла за това.
Дойдох да си направя сама равносметка. И подозирам, че успях. Затова темата я считам за изчерпана. Нямам нужда от повече съвети или мнения... или критика. Благодаря.