.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 141
    Мега фен
    Град
    <3
    омг ебати драмата

зодия риби ли си?

Не ме кефиш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    не е водно; залагам на земно.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Хей, нас няма да ни обиждаш! Ние, земните, сме много повече от вас! Кой ти е казал, че сме надувки без покритие? )

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Хей, нас няма да ни обиждаш! Ние, земните, сме много повече от вас! Кой ти е казал, че сме надувки без покритие? )
    ти пък къде се буташ?
    и аз съм земно.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Един съвет, без да те класифицирам или анализирам:
    Спри да си правиш живота интересен и сложен, живей си го простичък, такъв- какъвто е! Не живееш в роман на Джейн Остин, не бързай да порастваш и да бъде сложно и заплетено, като в сериал. На 15 си - наслаждавай се! Каквото и да направиш сега, освен да забременееш или да извършиш престъпление, дори и да е грешка, може само да ти бъде от полза. Ще те изгради като личност. В момента проблемите ти изглеждат колосални, зная, но след време ще са просто минало. Не се терзай за глупости, които сама раздуваш, а се съсредоточи към по-радостните и забавни страни на тийн годините ти. Успех!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    четох между редовете .. мързеше ме да чета и постовете след това..ноо на 11 години си била с 17 годишен или нещо подобно

Здравей!

Чудех се дали да ти пиша, защото съм ти под нивото, не съм от твоя ранг - казано в най-прагматичния и реален смисъл. В истинския живот никога няма да се срещнем, ако ме разбираш.
    Но днес си мислех как книгата, която чета ми е напълно в унисон с чувствата, изменя палитрата си спрямо тях, а ти до голяма степен ми напомняш за нея като стил на писане. Исках да си вложа емоциите (а те в момента са хубави и светли) другаде, но вече е късно...Случайни неща няма, така че трябва да ти пиша. Ще погледна ситуацията ти чисто човешки, доброжелателно и приятелски, за друго не претендирам.

От това, което описваш много ми напомняш за мен и един много любим ми човек, събрала си най-хубавите ни и противоречиви качества, с което искам да кажа, че си непобедима. Имаше един възрастен човек, който се занимаваше с ботаника. Живееше на село и когато не ядеше сладките плодове на трудът си, и не препрочиташе класическа литература (а той я препрочиташе, защото всеки път успяваше да извлече нещо още по-стойностно от нея) създаваше едни от най-силните растителни хибриди. Правеше от два вида дървета с голям потенциал, но с много слабости, силно и плодородно дърво. Напомняш ми за това дърво...
    Важно е да го знаеш.

Не се облягай на това около теб, а на това в теб. Не се опирай на събития, институции, държави и елит, а на това, което си взела от тях. Не ги използвай за огледало и не се търси в тях. Ти не си тях - не си хубавото си училище, не си доброто образование на майка си и не си мъгливата Англия. Не, ти си много повече, с тях или без. Те не са пътят ти, а стъпало към него, нищо повече.
    Не си глупава, след всичко, което написа трябва да ти е ясно как си се представила пред хората във форума и какви асоциации са си направили. От там и негативните реакции.

Не си описала много за приятелят си, но ще ти кажа какво може би не пропускаш. Ти си имала хубав живот. Да, знам, че не е било идилично или поне до толкова, колкото си искала, но като човек, който не е имал пари за хляб и електричество (и не съм единственият, за жалост) няма какво друго да заключа. Знам как действат семейните проблеми, самотата, депресията и липсата на усещане за принадлежност към цял един свят на една крехка и осъзната душа. (Което пък ми дава нова загадка - заради липсата на това чувство ли се представяш с/като това, което описа в темата? Или по-скоро се криеш зад него?)
    Но пък си имала основа, имала си върху какво да стъпиш и кой да ти помогне в най-фундаменталният смисъл.
    Предполагам, че при приятелят ти не е така. Той е преживял същата война, която и ти си водила, но на друг фронт, и с далеч по-малко оръжия. За да имате толкова много сходства за сметка на различията, които са в твоя полза, той е силен човек и като за себе си е постигнал много - може би повече и от теб.

Когато си била в лошо положение и си се запознала с първият си приятел той как постъпи? Каза ли "Ти си ми под нивото, ти си развалина. Виж си живота - социалният, финансовият, семейният"? Не, подал ти е ръка и те е извел от ситуацията, вдъхнал е живот в теб и положението ти. Сега обаче ролите са разменени - силата, знанието и мотивацията са в теб, а не в половинката ти. Неспособна ли се чувстваш да помогнеш или просто нямаш желанието/волята?
    Любовта е едно силно приятелство. Когато видиш, че приятел е в калта, а си бил там е изпитание за вашите взаимоотношения и твоите добродетели. Решаващо за бъдещият живот е дали ще подминеш или ще помогнеш.

Но ако в момента нямаш силата да му дадеш опора, при все, че той нито я иска, нито мечтае да я получи от теб, приятелката му, е хубаво да помислиш за ранговете и кой е с по-висок такъв...А това не се измерва само в образование и дестинациите, които сме посетили. Както и да е...Идеята е че ако не можеш да го направиш действително връзката на никъде не отива.

Аз например имам много депресивни и мрачни периоди. Когато навляза в такъв цикъл или не, по-точно, когато той навлезе в мен и започне да ме обладава със силата на цялата тъмнина, която този свят познава....Тогава имам нужда от някой, който да ми докаже, че всичко това е само една душевна илюзия и винаги можеш да си изградиш подслон. Имам нужда от човек-слънце, личен Ра, който да боготворя и който постоянно да се движи, и развива. Винаги, когато кривна от пътя да ме хване за ръка и да ме върне на него, без значение колко страшни и дълги пътеки трябва да извървим, за да се върнем обратно. Личността ми не ми позволява да съм до хора различни от това, защото иначе деструктивността ми е на свобода...И после не мога да се позная, а няма нищо по-болезнено от това да губиш себе си, и да се отдалечаваш от самият теб. Имам нужда от лидер до себе си.
    Ако и ти го чувстваш така...
    Ако ти взима повече от колкото дава....
    Смятам, че е ясно какво трябва да направиш.
    Не всяка любов е създадена, за да бъде изконсумирана до край. А истинската любов...Видя какво стана в Тетрадката - той намери това, което му трябваше, за да бъде пълноценен пред себе си и нея, и в крайна сметка бяха заедно. Тогава можеха да водят красива връзка и да бъдат щастливи.

Не търси бъдещето си в личности и въобще някъде извън себе си, но и не прави нищо/не бъди с никой, който не иска да се развива (а развитието не е нужно да е в посоката и по начинът, който ти смяташ за правилни).

Това ми хрумва...
    Пиши как се развиват нещата и ни информирай за ситуацията си, когато ти хрумне.

Успех!
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Просто му кажи, че трябва да поговорите и му кажи какво не ти харесва в него, и ако наистина те обича, със сигурност ще се опита да се промени. Ако ли не, дърпай шалтера.

Току що изгубих ценни минути от времето си, минути, които никой няма да ми върне, за да ти прочета дългият сценарий на филм, който силно се надявам никога да не бъде заснет. Като цяло много си противоречиш, но нищо, има време да започнеш да измисляш още по-добри сърцераздирателни истории.
    Първо, няма родители, чийто 14-15 дете да им каже "Аз оставам в България" и те да се съгласят.
    Второ, този твоят Англичанин ако наистина беше толкова прекрасен, никога не би дошъл до България да ти се моли да се върнеш, дори да е имал много тежка английска петък вечер.
    Но нека си затворим очите за очевидното и речем, че всичко, което написа е истина, страшно превзета си. Не знам момчето, което е до теб как те търпи такава, уж не парадираш с "интелекта си" а реално погледнато именно това правиш. Всяка 2ра дума ти е за това колко си умна и зряла за възрастта си, как материалното не те интересува, но липсата на удобства те травмира. Черешката на тортата обаче беше психичното ти заболяване.

Та както и да е, лъжи по-малко и обръщай повече внимание на приятелят си (ако въобще имаш такъв).

Edit: Не, всъщност няма да развалям купона, не си струва.
    Последно редактирано от AngelAntichrist : 07-09-2013 на 03:35
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

[
    Последно редактирано от AngelAntichrist : 07-09-2013 на 03:35
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Голям фен Аватара на sword
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Edit: Не, всъщност няма да развалям купона, не си струва.
    купона има нужда от заключение, включи се

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аре, да не се хулим, ся..

ПП: видях, че и ти си земно, кое?
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-09-2013 на 11:19
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Chacho
    Като за 15 годишна филмите са нормални. Трябва ти време да узрееш и не искам да ти го крада със съвети.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Интересно ми е само, защо се взимаш за нещо повече от останалите като явно не си?
    Малка си още, търси си щастието и не мисли за това, кой какви планове за бъдещето има, защото нищо не се знае. На 15 години си и вече имаш планове за бъдещето? 99% съм сигурна, че след година-две ще са съвсем различни.
    Съвета ми е, ако обичаш въпросното момче и си щастлива с него, просто бъди с него. И още нещо- най-добре възможно най-скоро кажи на семейството си истината за него. По-добре ще е да я разберат от теб, а не в последствие сами да забележат, че си ги излъгала.

А си мислех, че аз съм вечно във филма...да бе, да.

ПС: според мен си е водно и то рак
    Последно редактирано от Nika95 : 07-09-2013 на 12:09

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Аре, да не се хулим, ся..

ПП: видях, че и ти си земно, кое?
    Т'ва, че си една зодия, не означава, че тя няма кусури ^^

Това съм аз:

Цитирай Първоначално написано от sword Виж мнението
    купона има нужда от заключение, включи се
    Просто се почувствах излъгана, защото това, което авторката пише тук...Абе, прикрила е разни факти, а аз бях искрена.

Например се е запознала с приятелят си, докато си купува амфети.
    А англичанинът го е откраднала от братовчедка си, били са пияни (тя на 12) и после братовчедката й се е изпикала на пода (!?!?) - така се забавлява елитът.
    Девойчето е от Перник и няма да казвам слава на каква й се носи там.
    Работа не си намира, защото хората със синя коса и кубинки рядко намират. (been there, done that)
    Пише как е била НА Испания и псува потребители на ебане, и майки, когато й кажат, че не е хубаво да се злоупотребява с хапчета.
    Пуснала е тема как баба й и баща й пърдят на масата и т.н. гнусотии, и много я дразнело.
    И такива...Неелитни и нискорангови неща. Разочарована съм. Все тая...
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    ^ Кое е това девойче с така слава и то от Перник? о.о Определено не го очаквах.
    /държа се като селска клюкарка, знам

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Banned Мега фен
    мн филми,мн чудо.. не успях да го прочета цялото,слез на земята

I.Wanna.Face.That
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    начи ся си на 15, и вече си живяла 1 година с някого и си открила там истинската любов и кво още беше
    и тва се е случило, когато си била на 13 ?
    добре : )

и ебах таз стена от текст, 2 страници само за да кажеш, че се имаш за по-умна от приятеля си
    +1

Ти коя си, че да се мислиш за НЕЩО повече? Това, че ваш'те имат повече пари не те прави повече човек от тях, в повечето случай става обратното. Трябва ти почивка. Наистина.

Айде, че сънчо мина! Ходи нанка!

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Опитай се да пишеш нещата кратко, сбито и разбираемо.

Сега разбирам, че си имала само 2-ма приятели. Англичанинът и сегашният (тревомана). Хубаво. Ама този англичанин, който по онова време е бил на 17 как си е прекъснал образованието/работата или там с каквото се е занимавал, за да дойде и да седи 2 месеца в България и то посред зима ? И как един 17 годишен помага на една възрастна жена да си намери работа в Англия ? Голям филм, голямо нещо. Съжалявам, но това не мога да го повярвам. В първият си пост пишеш "живяла съм за постоянно в две европейски държави, освен България." от последният ти пост разбирам, че си родена в България и си живяла в Англия само от 2010 до 2011, а после си се върнала.

Ще те помоля само да ми кажеш следното, какъв смяташ, че ти е ранга ? Майка ти, уж високо образована жена си намира работа в Англия посредством 17 годишен тинейджър с черно кожено яке, вулгарен език и проблеми с алкохола, който е забил 12 годишната й щерка, едва 3 месеца по-рано. Не стига, че звучи невероятно, но и не отговаря на стандарта, който си мислиш, че притежаваш. Не само това, ами и след като си се върнала от Англия потъваш в алкохолен делириум, едва ли не, почваш да пушиш трева, а по-късно си намираш гадже, също тревоман и накрая се оплакваш, че той не бил от твоят ранг ? Хубаво са ти казали, че сте си лика прилика.

Ще го кажа така - ти си на 15 години, щом си толкова интелигентна, смяташ ли, че сегашните ти тинейджърски увлечения с новият, а може би пореден 17 годишен напушен хлапак ще продължат толкова дълго, за да се замисляш изобщо за далечното бъдеще ?

Края на 2009-та беше дошъл в България, през есента да се види с майка му, защото се бяха изпокарили с баща му.
    Както казах, той не изцяло, а частично помогна на майка ми за документите, за уреждането. Защото, който е запознат може да потвърди, не става това за ден-два, а за месец дори повече.
    Да, допуснах грешки с алкохола и тревата миналата година. Но се отърсих. Видях, че светът е много по-красив без трева и се отказах. Спрете да ми натяквате тези грешки, ако не ги допусках нямаше да съм човек. Но аз съм и за пореден път казвам, уча се от грешките и не ги повтарям!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Аз отново казвам.Вкарала си се прекалено във филма и вече е време да излезеш от него и да видиш реалността.Поне да я забележиш ако не друго.Вдигнала си малко самочувствиицето,но пък на 15 си има надежда за теб.А защо си се взела най-вероятно толкова насериозно ли? Защото богатият и лош батко,който е и англичанин е решил да ти даде шанс.На теб...малката мадамка,която като е усетила наккъде духа вятъра въпреки,че страшно го е желаела е започнала да се прави на страшно вървежната мацка обяснявайки му на третият ден" „виждам, че си млад, че ти си симпатичен, забавен и умен. Виждам, че се привързваш към, че искаш да сме повече от приятели, но знай, че аз не само съм различна от другите, но и съм същински непоправим хаос - винаги цари суматоха около мен, а проблемите ме следват винаги. Не съм сигурна, че имаш желание да ме опознаеш напълно - тъмните ми страни са по-силни от светлите, ако питаш мен - не си струва.Заслужаваш повече.“
    Та братовчедка ми е на 12.Ако я видя толкова да се величае поне вътрешно ще имам желанието да и бия два шамара да се попикае имайки впредвид как до не чак толкова отдавна някой друг е бърсал дупето.
    Пък и до Великобритание си ходила нали?Вече не си от простосмъртните българи.

Малко се надценяваш ми се струва,защото не е само до учене.Погледни само на какви връзки попадаш.И не нито обявеният за господин перфектен не е господин перфектен нито вторият не е цвете за мирисане.Просто ти така си решила,защото така си те устройва.Ти си на 15,но вече си научила какво е пиянствотвото,какво е дрогирането,лъжеш като дърта циганка баба си за да изкараш колко перфектно е гаджето ти пред нея,за което дори собствената ти баба къде на шега,къде не, сякаш подсъзнателно започва да осъзнава,че ако е наистина такъв какъвто е не е за теб.Пушиш (това го приемам като нормален порок макар,че си още само на 15).Движиш се по "най-готините среди",по които можеш да се движиш.Вижда се и негласната ти любов към парите,която постепнно започва да вторачва погледа ти отново към англичанина.Изкарваш виновни родителите за положението си.Може би за тази въраст са виновни единствено,че не са те научили,че трябва да си седиш на гъза и на 12 да не се правиш на мацка оборотная на разни богати батковци.Та да перфектна си.Погледни истината в очите и премахни малко тоя пуйкизъм. И на мен ми е крив светът даже много на моменти само че още не съм се пропил,не съм се дрогирал и т.н., а съм вече на почти 27 Може пък съдбата да ми е такава знае ли човек.Вземи се стегни малко,защото мъжете не са играчки с пари,които можеш да изхвърлиш,когато си пожелаеш.Това не означава,че и трябва да им ближеш гъзовете де.Та така.Както казах малко си се надула,но ще се оправиш.Въпреки,че обичаш да слагаш хората в категории гледам,че все е надънваш на "най-перфектните".

Грешни изводи. Това мога да кажа. Но не съм тук, за да ти се нравя. Не, не съм надута. Просто имам (имах) своите критерии и принципи, които сега смятам, че престъпих. Чудех се дали трябва да престана да ги нарушавам и да се завърна към старите си закоравели реликви, но открих, че съм истински щастлива и точно като ренегат се отричам от всичко казано преди.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    омг ебати драмата

зодия риби ли си?

Не ме кефиш.
    Зодия лъв съм.
    Не съм тук, за да те "кефя".

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aniezina Виж мнението
    Един съвет, без да те класифицирам или анализирам:
    Спри да си правиш живота интересен и сложен, живей си го простичък, такъв- какъвто е! Не живееш в роман на Джейн Остин, не бързай да порастваш и да бъде сложно и заплетено, като в сериал. На 15 си - наслаждавай се! Каквото и да направиш сега, освен да забременееш или да извършиш престъпление, дори и да е грешка, може само да ти бъде от полза. Ще те изгради като личност. В момента проблемите ти изглеждат колосални, зная, но след време ще са просто минало. Не се терзай за глупости, които сама раздуваш, а се съсредоточи към по-радостните и забавни страни на тийн годините ти. Успех!

Благодаря! Съгласна съм с написаното!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си