Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
Опитай се да пишеш нещата кратко, сбито и разбираемо.

Сега разбирам, че си имала само 2-ма приятели. Англичанинът и сегашният (тревомана). Хубаво. Ама този англичанин, който по онова време е бил на 17 как си е прекъснал образованието/работата или там с каквото се е занимавал, за да дойде и да седи 2 месеца в България и то посред зима ? И как един 17 годишен помага на една възрастна жена да си намери работа в Англия ? Голям филм, голямо нещо. Съжалявам, но това не мога да го повярвам. В първият си пост пишеш "живяла съм за постоянно в две европейски държави, освен България." от последният ти пост разбирам, че си родена в България и си живяла в Англия само от 2010 до 2011, а после си се върнала.

Ще те помоля само да ми кажеш следното, какъв смяташ, че ти е ранга ? Майка ти, уж високо образована жена си намира работа в Англия посредством 17 годишен тинейджър с черно кожено яке, вулгарен език и проблеми с алкохола, който е забил 12 годишната й щерка, едва 3 месеца по-рано. Не стига, че звучи невероятно, но и не отговаря на стандарта, който си мислиш, че притежаваш. Не само това, ами и след като си се върнала от Англия потъваш в алкохолен делириум, едва ли не, почваш да пушиш трева, а по-късно си намираш гадже, също тревоман и накрая се оплакваш, че той не бил от твоят ранг ? Хубаво са ти казали, че сте си лика прилика.

Ще го кажа така - ти си на 15 години, щом си толкова интелигентна, смяташ ли, че сегашните ти тинейджърски увлечения с новият, а може би пореден 17 годишен напушен хлапак ще продължат толкова дълго, за да се замисляш изобщо за далечното бъдеще ?

Края на 2009-та беше дошъл в България, през есента да се види с майка му, защото се бяха изпокарили с баща му.
Както казах, той не изцяло, а частично помогна на майка ми за документите, за уреждането. Защото, който е запознат може да потвърди, не става това за ден-два, а за месец дори повече.
Да, допуснах грешки с алкохола и тревата миналата година. Но се отърсих. Видях, че светът е много по-красив без трева и се отказах. Спрете да ми натяквате тези грешки, ако не ги допусках нямаше да съм човек. Но аз съм и за пореден път казвам, уча се от грешките и не ги повтарям!