Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
Просто се почувствах излъгана, защото това, което авторката пише тук...Абе, прикрила е разни факти, а аз бях искрена.

Например се е запознала с приятелят си, докато си купува амфети.
А англичанинът го е откраднала от братовчедка си, били са пияни (тя на 12) и после братовчедката й се е изпикала на пода (!?!?) - така се забавлява елитът.
Девойчето е от Перник и няма да казвам слава на каква й се носи там.
Работа не си намира, защото хората със синя коса и кубинки рядко намират. (been there, done that)
Пише как е била НА Испания и псува потребители на ебане, и майки, когато й кажат, че не е хубаво да се злоупотребява с хапчета.
Пуснала е тема как баба й и баща й пърдят на масата и т.н. гнусотии, и много я дразнело.
И такива...Неелитни и нискорангови неща. Разочарована съм. Все тая...

Ахахахахахах, аз мисля, че ти си филмираната тук. Само не знам това за англичанина откъде го измисли. И не разбирам защо ти е да си съчиняваш истории за човек, който не познаваш и който никога няма да познаваш.
FUCK OFF, съжалявам теб и повечето българи, че още живеят в тъмните векове. Както мога да ходя в най-раздърпаните си дрехи и с кубинките си, мога да съм облечена и с пола или рокля и да нося високи токчета. Защото съм жена и мога да си го позволя, и мога да бъда точно това, което искам да съм.
А за темата за баба ми - там съм достатъчно категорична в изказванията си. И какво от това? Има ги тия неща, но ти явно си решила да ми вадиш кирливите ризи или по-скоро да ги сътворяваш с развинтеното си въображение, да ги поомазваш, да ме очерняш. Но хайде, ще ти направя "кефа". Отива ми черното. Не знаеш колко много ме вълнува, че съм обсъждана във форум от съвсем непознати, които никога няма да ме познават, никога няма да знаят истината, че живеят в свой виртуален свят и не искат да се срещат с действителността. "Хората не искат да чуят истината, за да не им се разбият илюзиите" - Ницше. Знам, че няма да спрете да злословите нито ти, нито други, които не искат да ме виждат щастлива и се дразнят от това, просто искам да сте наясно, че няма да ме сринете, живейте си с омраза в собствените си светове.