^По какво реши, че авторката е тъпа?

Не съм чела изцяло коментарите /и глупостите и/, но това, което съм прочела и видяла е едно объркано момиче, което минава през фаза, която 99% от нас са вкусили. БлъдиДриймър, самата ти се намираш в същото положение като авторката. Да ти го докажа ли, вадейки темите ти, където смяташ, че си "различна и уникална" и други синоними?

Темата е един голям шит. Историята, съм сигурна, е преувеличена, доукрасена, за да представи онова, което авторката е изпитвала. А често това, което изпитваме няма нищо общо с реалната ситуация. Авторката е объркана, в период на "откриване" и "живеене". Експериментира; вълнува се от "лошия батко", който пуши всичко; налива се с алкохол някои вечери, за да "удави мъката си"; има проблеми вкъщи; поставена е някаква отговорност на раменете и, които повечето и връстници нямат; и оттам решава, че целия и живот е шит. Повярвай ми, зная го, защото и аз имах такъв загубен период.

Искам да кажа, че скачаш в огромни и надявам се/почти вярвам грешни заключения за авторката. Сигурна съм, че след 5 години авторката, която виждаме сега няма да има нищо общо с жената, която ще бъде тогава.

Въздържай, БлъдиДриймър, от подобни тинтири минтири. Изтрий категоричността си.