Не се възприемам за тъпа. Гледам максимално обективно на нещата, мисля рационално и държа на истината. Повече от всичко аз съм щастлива. И именно за това не съм съгласна с по-горния коментар, в който се казва, че смятам живота си за shit. Напротив. Казах го и преди, животът ми е прекрасен, чувствам се като късметлийка. Минах през трудностите, където си мислех това, че животът ми е шит, но се срещнах и с много хора, от които научих много. Че трагедии се случват навсякъде и не съм единствена. От всичките седем милиарда аз не съм най-мъчената, най-отчаяната, аз съм просто тийнейджър и всичко ще се промени дори не до година, ами до месец, в този конкретен случай даже стана за дни.
Съгласна съм, че ще си променя мнението до година, както казвате, би било странно, ако не го. Не е ли така с всички, не само с мен? Обаче историите си остават, истина са и са факт. Не мога да ги залича, тези хора ги има и събитията ги е имало.
До КървящатаМечтателка - повърхностна си, защото не виждаш нещата през моята гледна точка и прибързано съдиш. Не е справедливо. И си твърде крайна в преценката си.
Съгласна съм, обаче че впоследствие всичко ще стане по-лесно. Даже вярвам, че вече е. Отдавна е - от както написах, че темата трябва да се заключи и да спре да се пише. Всичко е безсмислено. За пореден път: ненужна драма.
бтв, пробвай да пишеш художествена литература, отдава ти се. Но не и да занимаваш по този начин хората с проблемите си.
feikk
Ами нали това е форум? Да се споделят неща? Мисля, че щом не ти се четат такива неща не си на правилното място. А за принтирането на темата с радост ще те послушам. И не, няма да съжалявам, ще знам и тогава, че съм била права за всичко, което съм написала. Това всичкото е истина и аз нямам какво да крия. Не изопачавам нищо.
П.П. Пиша художествена литература... и поезия.
Последно редактирано от byntar4eto : 07-11-2013 на 21:19
Не си достатъчно наясно с преценката ми.
Радвам се, че нещата се развиват в положителна посока.
AngelAntichrist, предлагам да оставиш момичето на мира. И аз не съм й фен, но това почва да ми мирише на обсебване. Наистина ли нямаш по-важна работа от това да изравяш древни теми, за да й докажеш, че е такава, каквато ти си мислиш, че е?
Последно редактирано от BloodyDreamer : 07-12-2013 на 00:07