Ах, това е тъй сладко, че си обсебена от мен и се опитваш всячески да ме опетниш. Колко жалко, че не ти се получава. Хубаво е, че си имаш цел в живота, лошото е, че е неосъществима. Съжалявам, че не мога да ти помогна. Може би ще се опитам да направя нещо нередно и грозно, и ще те уведомя, за да се радваш и да го изкривяваш по всякакви начини, да се радваш нали... Милата тя.
Да, теми, да - проблеми, имам, имах ги. Факт. Превъзмогнах го. Не се взимам, обаче за повече от останалите. Просто имам ясна и реална преценка за нещата.
Съгласна съм, че системата е скапана, но някои се борят. Всъщност съм изцяло съгласна с последния ти коментар.
Обаче за миналите ми теми... Хахахаха, опитай нещо по-добро. Като например сега? Миналото ми може да е всякакво, но ме е превърнало в личността, която съм сега.
Пепелта е по-велика от прахта, защото е горяла!
Защото без грешките и без трудностите си, аз нямаше да бъда силна. "Damaged people are more dangerous they know they can survive".
А на теб, Ангелска Антихристке, горещо ти препоръчвам да си купиш живот, имаш осезаема нужда.