.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    taylor
    Guest

Петно на пениса

Снощи правих секс с пряителката ми, която е тясна или поне не достатъчно широка, за да може пениса ми да влиза нормално. Тази сутрин се събудих с тъмно синьо кръгло петно под главичката. Под главичката имам в предвид,че не е на главичката, а на кожата под нея. Като забеля члена си, тя става по-голяма. Прилича на синина, както преди като малък съм се удрял някъде... Е тогава не им обръщах много внимание, но сега мястото е по-деликатно. Ако може някой да ми каже какво да правя и дали вие сте имали такива проблеми ще съм много благодарен.

Повече от фен
    Е очевидно имаш синина просто.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    по-леко да няма счупвания

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Това означава, че хуя ти ще бъде публично обезглавен. Синината е, за да може палачът да знае къде да се цели.

--------------------------------------------------------

Повече от фен
    Да,интересно...виж сега,мисля,че проблемът е в твоята приятелка,всичко е въпрос на време,тоест един месец в който да се погрижа за вагината и,след това ти гарантирам,че проблеми няма да имаш вече с пишлето.

Мега фен Аватара на tori
    Аз още имам синини по лактите, краката и дори кръста!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Е очевидно имаш синина просто.
    +1

Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Това означава, че хуя ти ще бъде публично обезглавен. Синината е, за да може палачът да знае къде да се цели.
    не мога просто.... ахахахахахаахахаахах

миии брато ако сте го правили анално просто го измий

Цитирай Първоначално написано от AzSamDilara Виж мнението
    миии брато ако сте го правили анално просто го измий
    Абе не знам какво ядеш по принцип, ама нормалните хора (па даже и ненормалните) нямат сини изпражнения.

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Абе не знам какво ядеш по принцип, ама нормалните хора (па даже и ненормалните) нямат сини изпражнения.
    мии сори тогаа тва сиг се получава при мен както казваш от мазгата на майка ти

Какъв ти е проблемът? Нито се заяждам, нито нищо, а ти ми скачаш отгоре. После ходи се чуди защо само хейт получаваш.

ALEXANDERVSLNV
    Guest
    На 17 години съм . Преди 2 дена ми се появи червено петно , не много голямо , под главичката . Не водя полов живот .
    В него ден се само-задоволих . Може ли това да е причината за петното и трябва ли да се притеснявам .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си