.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    sliven

Exclamation За разбиращите от грим!

Значи проблемът ми е следния.Когато бях на 3 паднах на едно стъпало и до днес имам белег на челото.Представлява дълга черта/не особено тънка/,около нея имам няколко дупчици,а до нея има една голяма дупка/май от там са излизали шевовете нз/.Тааа гледала съм различни клипове,където разни момичета с много пъпки си слагат различни гримове,не само фон дио тен.Успяват да прикрият всичко,но нещата които използват не мога да си ги набавя.Въпросът ми е знаете ли някакви козметики и трикове с които мога да прикрия проблема.Слагала съм много неща -пудри,кремове,фониове----------моля помогнете.Случвало ми се е някой да ми каже-офф виж каква точка имам на челото,а на мен ми иди да им каже.ИДИОТ пОГЛЕДНИ МЕ МЕН И ПОСЛЕ ПОМИСЛИ ЕДНА тОЧКА ЛИ ТИ Е ПРОБЛЕМА.Моля помощщщщщщщщщщ
    siiiiiiintiiiiiii

Повече от фен Аватара на mimijessi
    За пъпките повечето използват коректор.. Потърси.Има много клипчета на българки, които се занимават с грим и казват какво използват.

уцели хубав фон дьо тен, който хем ще ти прикрие добре недостатъците, хем да не изглеждаш прекалено изкуствено. Моят съвет е да не си слагаш прекалено много от всички видове кремове, коректори и т.н., защото ще си сапишеш кожата още повече. Купи си хубав, скъп фон дьо тен, който да е в цвят с кожата ти. Също може да си купиш една най обикновена пудра като тази http://static1.framar.bg/product/pre...rmar-pudra.jpg (препоръчвам ти я, супер евтина е) та след като си сложиш фон дьо тена и с една четка за руж си слагаш след това колкото да го запечаташ. Друг вариант е да наблягаш на друга част от лицето ти, за да се отвлича вниманието от този белек, примерно си гримирай хубаво очите, сложи си очна линия или пък ярко червило и така

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Има хубави фон дьо тени, които прикриват перфектно, плътни са, но са доста скъпи. С тях можеш да прикриеш всичко, но кожата ти с времето ще стане суха и ще я съсипеш (не говоря за 2-3 месеца или година, но...след години!). Точни марки не мога да назова, но ако отидеш в магазин за скъпа козметика, със сигурност си на точното място. Внимавай в избирането на нюансите. Помоли магазинерката да ти съдейства. Пробвай на място дали ще се прикрие, това което искаш.

ПС.: И все пак, ако си 100% решена, че трябва да си купиш фон дьо тен, по-добре дай 1 път повече от 30 лв да речем и да знаеш, че имаш нещо качествено, а не да даваш 100 пъти по 5 лв. само защото всичко друго е скъпо!

anonymous708973
    Guest
    Първо си сложи основа на лицето, за да заглади неравностите. После фон-дьо-тен, после покривен коректор - камуфлажен крем търси, препоръчвам АртДеко или Катрис.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Първо си сложи основа на лицето, за да заглади неравностите. После фон-дьо-тен, после покривен коректор - камуфлажен крем търси, препоръчвам АртДеко или Катрис.
    +
    само фдт няма да ти стигне ако положението е наистина зле
    трябват ти няколко продукта,но няколко не значи 10 неща
    най-малко основа за грим + фдт.

а да,привличането на поглед върху друга част от тялото също е мн добра идея

А някакви кремове за белези ползвала ли си? Сестра ми като беше по-малка имаше огромен белег на челото от спукана глава, но след 2 години мазане с крем изчезна напълно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    sliven
    Още когато е бил пресен са го мазали с скъпи кремове,но нищо.Ако знаеш какво е използвала сестра ти ми го кажи моляяяяяяяяяя
    siiiiiiintiiiiiii

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А някакви кремове за белези ползвала ли си? Сестра ми като беше по-малка имаше огромен белег на челото от спукана глава, но след 2 години мазане с крем изчезна напълно.
    наистина ? я ми кажи крема ако може щото аз имам белези от шарка .. въпреки че са малки ме дразнят

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Контрактубекс си вземете, мацки. Аз така се спасих- поне съм го изпробвала на себе си, затова имам очи да ви го препоръчвам.

При стари белези с голяма площ се комбинира с физиотерапия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ Сега като го спомена се сетих, че точно това ползваше и сестра ми.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Контрактубекс си вземете, мацки. Аз така се спасих- поне съм го изпробвала на себе си, затова имам очи да ви го препоръчвам.

При стари белези с голяма площ се комбинира с физиотерапия.
    колко време и как се ползва ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Понеже ме мързи

Как правилно да прилагаме Контрактубекс?
    Ако липсват конкретни указания от лекар, Контрактубекс се втрива с лек масаж върху кожата или белега до пълното проникване на гела, няколко пъти дневно (2-3 пъти). При случаи на стари и твърди белези, след намазване с гела се прави превръзка и се оставя да действа през нощта.В зависимост от големината на белега лечението се провежда няколко седмици или месеца (средно до 6 месеца, при стари и упорити белези до 1 година).

http://apteka.framar.bg/11010836/%D0...-%D0%B3%D1%80-

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    ^ ясно,мерси
    аз ползвах кремче преди,но не ми помогна до край т.е. изхрани ми ги,но все още ги има..

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Аз също бих препоръчала първо да третираш проблема, с цел да го решиш, а не да се опитваш просто да го прикриеш. Пробвай с това мазило, и аз съм чувала, че има ефект. Използвай хидратиращ крем с високо съдържание на алое вера- най-доброто в борбата с белези и проблемна кожа, ще ти помогне и ако имаш пъпки например.
    Относно прикриването - коректор. Достатъчно плътен, за да покрива да не се разтича и т.н. Не е необходимо да използваш фон дьо тен, в случай, че не намираш нужда. Използвай ББ крем - по-лека формула, с спф (направо задължителен за летния сезон) и хидратиращ. На мнение съм, че е по-лесно да почистиш грима от лицето си, а с него и полепналата през деня мръсотия, отколкото да си отпушиш порите от всичкия прах, който ни заобикаля.
    Поставяш ВВ крема, после покриваш с подходящия коректор на нужните места и завършваш всичко с пудра, колкото да не лъщиш и да не се разтича гримът ти. В дневната си грижа включи хубав хидратиращ крем, поставяй го преди грима, а на белега наистина може да поставяш и основа за грим (може и на цялото лице). Препоръчвам ти да използваш качествена козметика. Повечко парички е, но поне няма да ти навреди. Старай се да не купуваш нещо, което не можеш да видиш и пипнеш (т.е. от каталози) Особено за фон дьо тен и коректор винаги тествай. Желателно е коректорът ти е да е с тон - два по-светъл от фон дьо тена. Намираш тестери от аптеките, или магазини за козметика, пробваш за да видиш дали нямаш някакви противопоказания и тоя месец отделяш 20 лв за едно другия за друго. Иначе всичко изброено можеш да намериш във всяка парфюмерия. Успех!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си