Първоначално написано от Ivaaaaa винаги съм права! не си спомням някога да съм казвала нещо невярно хъ хъ Сериозно! А после ще ми разправят че аз съм се филмирал
Последно редактирано от RagioL : 07-16-2013 на 08:23
Първоначално написано от RagioL хъ хъ Сериозно! А после ще ми разправят че аз съм се филмирал не съм се филмирала :Д Първоначално написано от klimatronik това е все едно да казваш,че си безгрешна ;д почти винаги ;д Първоначално написано от brrm..duk много грешна си пада всъщност.. питай мен вевее разцепих се снощи
Първоначално написано от Ivaaaaa не съм се филмирала :Д Да бе виждам
нищо не виждаш
Виждам, виждам!
виждаш, че ям ябълка ли? :О
Първоначално написано от Ivaaaaa вевее разцепих се снощи е нали това беше целта ?
Първоначално написано от Ivaaaaa виждаш, че ям ябълка ли? :О Погледни през прозореца. Сега виждаш ли ме?
Първоначално написано от evtimow :3 Погледни през прозореца. Сега виждаш ли ме? къде да те гледа през прозоореца? Да погледне мен в банята :Д
Първоначално написано от klimatronik къде да те гледа през прозоореца? Да погледне мен в банята :Д Първоначално написано от evtimow :3 Погледни през прозореца. Сега виждаш ли ме? :О вие завладяхте апартамента Първоначално написано от brrm..duk е нали това беше целта ? разцепих се, ама не с тебе
Само аз ли ще правя компания на комшийката?
glavata mi, glavata mi shte se prusnee... sorka za latinicata, no tyka nema fonetika
otivam da se mushna pri gaJity kato prebita sum leka nosht ^^
Правила