.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен Аватара на Eskapel4o

Първа среща , целувка ?

Здравейте , значи имам един въпрос , по който съм спорил с приятелите си , накратко писали сте си във фейсбук с някое момиче, запознали сте се там , и сте на първа среща , нали всичко окей , кафенце , цигарки , и разни закачки така , но като сте вече пред дома й, пояснявам пак че е първа среща ! , трябва ли да я целунете , или не , защото точно затова спорих с тях, според мен първа среща е доста рано не мислите ли ? , нека чуя вашите мнения , без разни убиди , тролове и тн ...

Зависи от това как двамата се чувстват - дали са се сближили.. дори и да е само на чат..
    Според мен е рано, но пък е сладко .. не знам..

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз лично като изляза на първа среща го правя с цел проучване на терена, за да взема решение дали да се занимавам с това момиче. Това го решавам обикновено няколко часа след приключването на срещата. Съответно не би ми било комфортно да тръгна да целувам.

Преди поне ми беше като принцип, но си мисля, че след последната първа среща, на която бях, съм склонен да го преразгледам :Д Така че по-скоро зависи.

Според мен щом двамата не се познават лично,а само по фейсбук би било добре първата среща да е просто за да се опознаят,да разберат дали ще си допаднат и т.н.А пък после ако всичко е окей,няма никви проблеми с целуфките :дд

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Общо взето в днешно време всичко протича така: Запознавате се някъде/ намираш я във фейсбук, понеже очевидно е твърде страшно да се опознаете на живо и пишеш във фейсбук. Там научавате някакви общи неща един за друг, като хобита, интереси и т.н. Там също така можеш да си изкараш много грешни изводи за човек поради липсата на контакт лице в лице.

Та след като си я поканил на среща - щом е приела, значи си събудил интерес в нея. Излизате, прекарвате си приятно, разговорът върви, направил си добро впечатление, знаеш доста неща за нея, както и тя за теб. Тогава какъв е проблемът да я целунеш?

От личния си опит мога да кажа, че работи, винаги съм целувал на първа среща и до сега момиче не се е дръпнало. Ако те харесва ще ти отвърне : )

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    Като се замисля и аз споря със себе си по тая тема , обаче всичко е до момента ... даже така зададено "трябва или не трябва" е глупаво ..

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Супер фен Аватара на leadyflame
    Ако имаш желание целуваш, няма правила.

^Точно така, няма правила. Ако усетиш, че моментът е подходящ, може изобщо да не чакаш до изпращането до тях.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не е рано.

Няма правила. Зависи как е минала срещата, зависи как си я усетил...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Зависи от много неща. Обикновено се стремя към целувка на първа среща и бърза развръзка след това , но с някои , към които проявявам интерес. е по-хубаво първоначалният флирт да продължи повече

anonymous708973
    Guest
    Защо се съобразяваш с тъпи правила?
    Ако желаеш да целунеш точно това момиче, давай. Със следващата може нещата да не са ескалирали до това ниво още на първата среща. Всичко зависи.

Не ме кефи идеята да ме целунат на първа среща, бих се дръпнала почти със сигурност.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не е рано, зависи как ще си изиграеш картите.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ами зависи от ситуацията...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Зависи от срещата, но в 90% от случаите бих се отдръпнала. Не ми харесва идеята за целувка на първата среща(среща не като първо виждане, а иначе), освен ако човека не е някой, който познавам irl от повече време.
    *сън*

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Зависи.
    От това как е минала срещата, как се чувстват двамата един до друг и така нататък. Няма такова нещо - като трябва или не трябва да се целуваме на първа среща.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Зависи от срещата, но в 90% от случаите бих се отдръпнала. Не ми харесва идеята за целувка на първата среща(среща не като първо виждане, а иначе), освен ако човека не е някой, който познавам irl от повече време.
    И аз съм така. Имала съм момчета за които съм преценила, че не ми харесват още на първа среща и повече не съм ги потърсила повече. Ако ме бяха целунали направо щеше да си е гадничко.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не обичам или всъщност... зависи какво му мисля на пича.
    Принципно не ми е много забавно, когато излезем на първа среща, и ме е нацелува на нея, става ми леко тегаво, но зависи и от мъжа.

Еми, като си пред вратата и си я хванал за ръката, виж дали ти е зяпнала устните. Ако да, давай. Ако ли не, дай пак. Мога да те уверя, че някой жени харесват мъже който не се срамуват и не чакат само жените да казват как ще се играе играта.

Мега фен Аватара на Lilanda
    http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...parva-sreshta/ Хората са ти публикували цяла статия за това.
    Все пак зависи от ситуацията. Ако ти е показала известно привличане към теб, просто давай. Нищо не ти пречи да опиташ.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...parva-sreshta/ Хората са ти публикували цяла статия за това.
    Все пак зависи от ситуацията. Ако ти е показала известно привличане към теб, просто давай. Нищо не ти пречи да опиташ.
    Това явно не важи за България, гледайки темата...тук повечето сме против.

Мега фен Аватара на Chacho
    Като усетите, че има нещо между вас и е подходящ момент - тогава.

Аз обикновено целувам преди първата среща. Забиваме се на някъв купон, натискаме се достатъчно и накрая може да й взема номера за среща, хахаха.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Нещо между нас ? като искри , надявам се да не са от електрошоковата и палка .

Еми това е била първа среща,а все пак не се познавате кой знае колко добре, не мисля, че е подходящо за целувки.. Ъмм, като цяло мисля, че е сладко да й дадеш една съвсем лека целувчица по бузката, но не и веднага да се втурнеш да й изследваш устата с езика си
    Късмет ^^

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз пък винаги се целувам на първа среща и кво? ПРОБЛЕМ ЛИ ВИДЕ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си