.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на babyy123

от какво става така

правих секс с приятеля си без презеерватив,но той не се изпусна в мен.Циклът ми идва на 2 ри, но този месец закъснява,бях и болна а и сезоните се смениха .Боли ме стомаха ,чувствам си гърдите по чувствителни,както обичайно преди да ми дойде,но започнах да се притеснявам

Голям фен Аватара на Котка.
    Сама си отговори - от температурите и здравето ти е

Иначе ако не искаш бебе - презерватив !

Цитирай Първоначално написано от babyy123 Виж мнението
    правих секс с приятеля си без презеерватив,но той не се изпусна в мен.Циклът ми идва на 2 ри, но този месец закъснява,бях и болна а и сезоните се смениха .Боли ме стомаха ,чувствам си гърдите по чувствителни,както обичайно преди да ми дойде,но започнах да се притеснявам
    Hi,

Има презервативи, има лубриканти. (Съвет - мъжете слагайте под презерватива малко лубрикант и нещата просто се случват)
    За да не поствате всеки ден такива теми просто ги използвайте.
    Сексът, когато ползваш предпазни средства и не мислиш за нищо друго (вкл. болести, прежд.еякулация, "изпускане") е толкова по-освобождаващ и по-приятен!

Бъдете здрави и си носете гумените мечетa и топлите дрехи !

Поздрави,
    Батя Skeletoner !

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ех, не разбирам какъв е тоя зор да се чукате без презервативи, а после всеки месец да треперите дали ще й дойде на девойката, дали няма. Бахти малоумщината.

Голям фен Аватара на xantia
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ех, не разбирам какъв е тоя зор да се чукате без презервативи, а после всеки месец да треперите дали ще й дойде на девойката, дали няма. Бахти малоумщината.
    Дам..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Едва ли си бременна, но ние няма как да ти кажем това.
    И си мисля, че според тези признаци скоро ще ти дойде.
    Закъснява ти (най-вероятно) заради това, че си била болна и заради смяната на времето.
    *сън*

Мега фен Аватара на baby_baby
    Закъснява ти за това че си била болна и от смяната на сезоните спокойно не си бременна

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Абе стига с това ако не искате бебета, слагайте презерватив.. Е***и изтърканото понятие.. Аз сигурно трябва да съм най-многодетния баща на планетата..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Абе стига с това ако не искате бебета, слагайте презерватив.. Е***и изтърканото понятие.. Аз сигурно трябва да съм най-многодетния баща на планетата..
    Hi,

Mного гъбарници пребивават из родните заведения (и чуждите респ.). Защо трябва човек да научава имената на всички антибиотици. Да не говорим за проклетията в лечението на тези заболявания. Най-спокойно си е на душата с гумено мече в джоба, не мисли човек за нищо друго и се наслаждава. Всеки има право на свободен избор и си носи последствията и притисненията.

Поздрави,
    Батя Skeletoner

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от Skeletoner Виж мнението
    Hi,

Mного гъбарници пребивават из родните заведения (и чуждите респ.). Защо трябва човек да научава имената на всички антибиотици. Да не говорим за проклетията в лечението на тези заболявания. Най-спокойно си е на душата с гумено мече в джоба, не мисли човек за нищо друго и се наслаждава. Всеки има право на свободен избор и си носи последствията и притисненията.

Поздрави,
    Батя Skeletoner
    За последното изречение си стискаме ръцете отвсякъде..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си