- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
не обичам такова време, като вързана се чуствам в нас, поне съм самичка, като никога...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тъпо ми е. Кофти ми е. Тъжно ми е. Самотно ми е. ;(
И в същото време... като се замисля, че остават само два дни до вечното дерби... а тази дата я чакам, Бога ми - от ПОЛОВИН година... До вчера то не беше ентусиазъм, не бяха песни, не беше... чудо, чудооо...
А днес... всичко ми се срина просто... Адски шибано е как само за един миг любимият ти човек може да ти нанесе такава щета, че с дни наред да не можеш да се оправиш... И да го направи... не, не мога да кажа, че е било несъзнателно... Пф....
Логика, брат... Нямам думи......
I'm inlove with a criminal...
"Това ли е на **** гаджето ??? " , "Абе тва не беше ли гаджето на **** ?? "
От кога ходя с някого, а дори не знам ? Боже...![]()
Отварям прозореца, навън вали и навсякъде мирише на дъжд, а аз пия горещ чай и знам, че утре е петък. Обичам когато си играе с косата ми, неочакваните смс-си, които получавам, а сме през един чин, сърцата, които рисува по всичките ми тетрадки. Как винаги разбира когато не съм на кеф, не знам. Помня как веднъж ми каза:" Има случаи, в които идея си нямам какво ми е и как се чувствам, но когато погледна към теб, знам точно какво ти е в главата. Познавам те повече, отколкото мен самия." <3 Спокойно ми е и есенно такова.
Седя и си мисля защо абсолютно всичко в живота ми върви наопаки, защо не мога да съм с човека, когото обичам повече от всичко на света.... Защо....?![]()
Вали и е идеаално за сън. Голям праз, че е едва 8.Имам нужда от почивка, каталясала съм.
Обичам го. Прекрасен е. Особено тоя смс днес, хахаха. Мед ми капеше от сърцето, докато го четях.
Дано да успеем да се организираме и да си свършим задачките, и да си имаме цял ден само за нас през уикенда. (:
Всички казват че ако е интересува ще го покаже... ем, не не го показва... какво сега, да се предавам ли? Май да. Колко пасивна роля играя. А пък и... не е стока. Може би така е по-добре.
...Ама стои там... на линия е в момента... на няколко метра от мен живее... толкова е трудно.
Има надежда. Осъдиха ги, но им е малко,много малко. Важното е,че не успя да им мине номера и да подкупят още някого за да излязат чисти.
[QUOTE=Lilanda;10891242][B][I]За Николай ли говориш или само на мен така ми се струва?
Да, за него.
Тъжно.Имам нужда от човек до себе си, не искам да съм сама.Искам хора, динамика, движение .. контакти, абе всичко искам.Тъпи обстоятелства, тъпо време, което се влачи!!!!!!!!!! сднфкбснкфхсбрбф,срфбне
Big or small, lies are lies!
цял деен релааакс и спане
сега ми е малко гузно
утре трябва да наваксвам, в събота и неделя съм на уроции..
Малко си загубих следобеда, ама толкова непродуктивно не ми е било от много време.
Нищо де, наваксвам си вечерта, ще си направя нещо вкусно за хапване, ще си подредя бардачето и от утре ударна 7-дневна подготовка за изпит.
С чай и с учебници - "колко по-хубаво от това" ..
Да.. доста ми е шибано последно време.
Нямам време за нищо, всеки ме наранява.. страшно ранима съм станала последно време, което е страшно нетипично за мен. размеквам се.. ужас!
не знам какво ми се прави вече наистина. не мога да правя и половината от нещата за които имам голямо желание... прекалено изтощена съм за всичко и всички вече!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Доволна съм! Курсовете ми по руски са най-прекрасната част от деня ми. Най-накрая да срещна група мотивирани млади хора! Утре имам пак супер много неща да свърша и дано да ми стигне времето.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ох, оцелях и този четвъртък!
Хубаво ми е![]()
Последно редактирано от granger : 10-17-2013 на 20:31
maDamn
Болен съм. Днес ще си бачкам от нас така като гледам.
Болна, сънена и закъсняваща с един час...
Нямам търпение да приключа с простотиите и да дойде време за разходка на кучо, и после упражнения по пиано. <3