- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ще се разрева.
Стегнах куфара. Утре в 8 ми излита полета, а всичко, което искам е просто миговете на 05:00 часа сутринта да продължат малко по-дълго.
1-1 бива
макар че можеше да измъкнеме и победа
поне накрая вече ми дойде нета...
Искам просто да се гушна в него и да заспя...
Да забравя, че днешният ден се е състоял, а също да забравя, че утрешният предстои.
Ако може и четвъртък да не идва...
Нямам търпение за края на седмицата.
Спи ми седаже и второто кафе за днес не помага ! Днеска май няма да се работи ама да видим все пак !
Закуската с кафето влязоха екстра.. една тренировка и после душче.. пия 2ро кафе и заминавам на лекции..
Не мога да спра да мисля за нея..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Счупих си любимия чифт очила ;( И очите ми са целите червени от напрягане в университета. >w< Бахти нещастието!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Валяк,трактор и трамвай са ме газили по три пъти един след друг без почивка!Айде да ми идва че вече съм способна на убийство.непоносима е умората и болките.А имам да готвя,да мия чиниите от вчера и да поразчиста.Защо той не ми помага като поне не цапа?Оправданието "Уморен съм" много ме дразни.Но все пак съм благодарна че го има когато ме е страх,когато ми е тъжно и когато просто имам нужда от прегръдка.Пак ще се изпокараме за сватбата обаче май....
Time to say goodbye ... Този път наистина, трябва, а и май наистина ще е по-добре. Тъжно ми е.
Big or small, lies are lies!
Намерихме скъп телефон, лична карта и банкова. И в момента ги връщаме на жената. Хубаво ми е. Горката.
Иначе, ми е адски тъпо.
Гаджето ме заряза защото пропуших но другата седмица ще взимам БМВ 325 И Е36 и съм много много радостен....
^ И сега ще ти се наредят още по-яки, нали?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Малко за учене и после музиката до дупка ^.^ тотален айляк за днес
Тъй, приключих си и изпратих проекта и деня ми е свободен целия. Даже до края на седмицата имам доста свободно време. Ще трябва да измисля нещо за утре че ми е скучно.
Мдам.
Е не..По-шитав не можеше ли да бъде тоя ден?
Повечето от класа едва не ми скочиха на бой, защото не искам да ходя на ш*баната екскурзия в Мальовица..-_- Еми, извинете ме ама предпочитам тези 5 дена да ги прекарам с най-прекрасното човече, вместо да съм в компания, която не ми допада и от която и без това цяла година се чудя как да избегна. А на всичкото отгоре по време на екскурзията е и рождения ми ден..-_-
Накараха ме да избирам "Боровец, Мальовица или няма да те погледнем до завършването"...Еми не ме поглеждайте, аз к'во да направя? -_-
Георги и той има проблеми с неговия клас, заради тая екскурзия....
Накрая ще се преместя в съседния клас, да ми е мирна главата и това е...
^ти пък не си изолирай социалния живот заради един човек, после ще съжаляваш
ще си имате вашето време заедно, не бива да е за сметка на друго
просто съвет