- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Още не мога да се вдигна от леглото. Какъв кеф!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Чувствам се прекрасно, въпреки че ми липсва.
Сбъдна се една мечта.
И съм много доволен, всичко беше перфектно.![]()
Ох. Изпитът мина, ама де ти заслужена почивка, нееее. Вместо това дай да наваксваме каквото сме проспали докато се подготвяхме за него. ГР!
Драмата на живота ми е, че хората ме разочароват. Ама да се разочаровам сама - не се беше случвало отдавна и е много шибано. А като се случат двете едновременно, направо ми идва да се метна отнякъде. Хубаво, че имам наистина прекрасни приятели! А напоследък - добри познати с потенциала да се превърнат такива, no matter the distance.
![]()
Изплаках си очите снощи.
Тя поне ми се обади и ми слуша простотиите два часа, радвам се, че си я имам.
И съвсем неочаквано, но той също прояви загриженост и седя с мен цяла вечер. Мило.
Сега обаче съм добре, виждам нещо като слънчеви лъчи навън, смятам да се обличам и шопинг. Заслужавам да си купя нещо хубаво, даже и мамето ме поощри.
Прекрасни 4 дни. Чакам си в момента на летището. Бррр. Липсва ми Стокхолм, няма да лъжа. Чакам с нетърпение да си видя всички![]()
Времето днес навън е просто прекрасно.
Беше подходящ момент за първото миене на колата. Мда.
Не трябваше да го гледам тоя филм хах. Сега ми се прииска.
ужас, много мразя чичковци да зяпат.
пада ми батерията на лаптопа, а тук трябва да кисна още час и нещо.
късмет.
Чудя се дали да не изляза малко на свеж въздух... Той излезе да си се среща с някви приятели и ми стана леко тъпо. На всичкото отгоре и магазините естествено не работят, поне да свържа нещо полезно и да напазарувам. От една страна ми се излиза, обаче исках и да свърша разни неща за блога. Оф, май приключвам с тази публикация и ще се разходя за около час.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Днес съм се настроила на образователна вълна. Имам желание да ги разцепя от знания и на следващия колоквиум.![]()
You are broken, I can fix you...
вкъщи на топличко, с мокра коса, пухкави ботушки (пантофи) и ям салатка от Mc Donald's <3
ако и той беше тук, щях да си мисля че сънувам![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Леле, колко ми е хубаво!
Днес с него за пръв път пазарувахме заедно. Такава глезня беше в магазина, че се чудя как не ни изхвърлиха...
Цяла седмица бяхме подложени на безбирие и днес около бирата напълнихме две колички с какво ли не. Тази вечер ще има царска вечеря! xD
Дори за домашните любимци има планини от храна. Настроението вкъщи е супер приповдигнато.![]()
Пълен релакс. Гушната на топличко, котката в скута, домашно приготвена вечеря и любим сериал.
Очаква ме интересна седмица.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знаех, че съм способна на такава обич. Напълно зависима съм от този човек, тотално влюбена.
тресе ме, имам 38градуса темп, сутринта щях да припадна, главата ме цепи и коремът ме боли, няма такъв кеф...
и утре ако тая лекарка пак ми каже "нищо ти няма" ще и тегля една сочна и ще си търся хомеопат баси
Нях нях нях, доволна съм от пазара днес, похарчих малко парички, уж излязох да си потърся парфюм, а накрая с три чанти се прибрах.![]()
Направих си и вечеря, натъпках се стабилно, сега почвам да уча, че имам контролна тая седмица, а java-та нещо ми се опъва.![]()
Ама разбира се, че нещо трябва да ми срине идилията...
Офисът е голям, дано поне нямаме директен контакт.
Мамка му.
Вчера се разбихме на рожденния ден. Ходихме и на дискотека, не стояхме много защото музиката не ни хареса...уж tomorrowland зала щеше да има, пък пълна боза. На връщане имах чуството че ще ми се пречупят на две глезените. Пребрахме се към 04:30ч.-добре че върнаха тва време счас назад![]()
. Сутринта ме събуди моята приятелка която даваше обяснения на гаджето си къде е била и кво е правила предната вечер, естествено събуди ме и трябваше да ставам да приготвя закуска и след като си тръгна цял ден съм мързеляшката в леглото. Утре почвам кормуването....да видим кви ще ги изям.
![]()
ама много ми е уморено и въпреки това не мога да заспя...
ще броя усмивки.
нема кинти ,нема нема кинти скоро няя да си зимам бентли![]()
А той какво всъщност иска? Уж иска да се вижда сериозно с нея, а после идва при мен и иска да си говорим, и се опитва да ме целунне? Може би не трябваше да го лъжа, че се виждам с някой друг. Но, какво да правя? Не искам само той да ме разиграва. А толкоова го харесвам. Просто съм глупава. Трябва да си тръгна с колкото и малко достойнство да ми е останало. Той НЕ се интересува от мен.
Тази промяна във времето не ни се отразява добре.
Иначе - хубаво утро.
Все едно съм в гимназията - същите драми.