- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Боли ме гърлото,тресе ме,студено ми е, гнусно ми е,гадно ми е, тъжно ми е .. не виждам смисъл за нищо в момента..Трябва да легна да се наспя,ама нещо не ми се иска да лягам,като бързо ще дойде утре уфще се разплача ..
защо отдавам такова значение на толкова малки и глупави неща, това не разбирам ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Бясна е меко казано.
Бих удушила човек в момента.
Дейба и нещастните същества.
maDamn
Нищо. Тъкмо се бях настроила да чупя съединителя и ми изтърсиха че практиката била утре, неорганизирани хора. Снощи киснахме с един познат италянец и си лафихме цяла вечер по скайпа, спах до обяд и така...тъпотии.
Тъжно и депресирано ми е.
Остават по-малко от 2 месеца, а ми се струват като цяла вечност.
*сън*
привидно всичко ми е наред, всичко на 6
ноо чувствам някаква липса, нещо ми липсва
мисля, че знам какво
Интересно ми е. Вчера покрай тая тъпня , с която се занимавах 5 часа, изкарах най-голямата си печалба в покера. Нп , стоенето вкъщи има своите ползи. Даже не знам какво ми се купува. Даже и стипендии ще взема , ново чувство за мен хаахха
Йес! Ще се наспя! Лайк ъ бос!
Супер щастливо ми е и не ми се ляга, защото си говоря с него, но в същото време супер много ми се спи..-_-
Та да..Съня ми е по-важен, пък и ако легна сега, ще се наспя!![]()
иска ми се да заспя по-бързо тази вечер...толкова различни емоции в рамките на един ден, никога не съм изпитвала. доста ми е странно. тези състояния, за които трудно намирам дефиниции...просто са приятнострашни...
пфф, поредната вечер, която не завършва както трябва
нямам какво да променя, ще чертая докато не припадна и заспя на креслото
не съм доволна, писна ми това постоянно подреждане, преподреждане, преместване, мъкнене на неща, сякаш живея на 8 места с 15 различни човека
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Спи ми се. Много.
Защо станах толкова рано и аз не знам.
Объркано ми е. Старая се да избягвам драмите в живота си, но този път не зависи въобще от мен.
Всичко приключи цивилизовано. Нека остане така.
Въпреки всичко се чувствам добре.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Безпричинно тъжно ми е. Сякаш нещо ми липсва, но не мога да разбера кое, следователно нищо не мога да направя.
Пак рано станах. Мех. Правя си кафе и се захващам със задачи.
Тъпа смяна на времето!Ставам по новото време в 5 и направо заспивам с отворени очи.И главата пак се опитва да проболва.Радвам се обаче че вчера се видяхме с нея.Тя ми напомни какво преживявах пред 3 години и как всичко така се обърне и стана по-добре и отколкото съм си мечтала. Той ще си смени вече окончателно адреса и ми се свива сърцето.знам че и на него му е странно,защото цял живот е бил на този адрес и адреса му е връзката с града,но тази връзка ще си я има и без да го пише в личната карта.А и никой не ме пита как ще се чувствам като си сменя фамилията хаха
една вечер вкъщи и вече ми се появиха сенките :О
от другия месец почвам да живея здра-во-слов-но
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;3
ей такова ми е:
и
също и
иии
малко и![]()
Изнервена. Оня ме влудява, а и не само мен. Дразня се когато приятелите ми го отнасят заради някакви мои мухльовци.
Спи ми се, не ми се ходи на лекции, но поради факта, че за 5 дни успях да забравя всичко на португалски ще отида днес за рефрешване на паметта.
Иначе той е много сладичък, може и да излезе нещо накрая. Времето ще покаже![]()
Охх супер ядосано ми е
Много съм болна кашлям и кихам отвратително .
Почвам да се тъпча с антибиотици защото в Петък заминавам за лагер и дотогава не мога да си пропускам тренировките
Не мога да си позволя да съм болна или да го пропусна.
Ще поуча малко за изпита утре и ще видя дали ще си почина или ще ходя към залата пак.
Мързеливо... Отпуска от училище, но е позволено, последна година. Но след малко налягам над тестовете.)
Имам чувството, че в корема ми се води война от вчера. А от началото на седмицата беше само през нощ за известно време. И гърлото ме поднаболва лекичко и леко ми е запушен носа. Нещо май не е от коремните бонтувания дето си идват и си отшумяват без нищо, а май този път съм тръгнал да се разболявам.Доста неподходящ период,защото като внесат ваксини трябва да ми бият, а затова трябва да съм здрав.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вчера съм заспала след 4 и днес станах съм 2. xD
Ставам и гледам, че са излезли оценките по математика и имам 8,5! Баси кефа, не съм се оакала супер много.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това време лети...а още не съм научила купчината синоними и думи по испански. Така мечтая за книжка и легло
П.с Мисля си, че вместо да ме накара да се влюбя в него, ще ме накара да го обичам...странно чувство...
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Чакам я да си дойде и се разцепвам от епична музика.. днес пак нямах лекции.. мех..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.